SUMMER SALE: Până la 60% reducere5

Cămăși & topuri cămașă mărimi mari pentru femei1,194

Cămășile damă, parte a unei ținute stilish și cu bun gust

Cămășile damă sunt, fără doar și poate, piesele de rezistență care au invadat lumea fashionului feminin. Orice exponent al sexului frumos are cel puțin o astfel de bluză în garderoba personală. Motivul? Cămășile și topurile cămașă pentru femei sunt piese versatile și super cool, care se potrivesc de minune cu aproape toate celelalte haine. Fie că sunt bluze damă extrem de vaporoase, cămăși cu guler sau crop topuri fără guler, în funcție de context, ele te salvează în zilele toride de vară dar și atunci când simți nevoia să porți ceva foarte comod.

Cămăși damă și topuri damă pentru orice mărime

Draga noastră, tu faci lumea să fie mai specială, iar noi îți mulțumim cu această ocazie! Este foarte important, în schimb, ca și tu să te prețuiești și să fii fericită cu tine însăți, motiv pentru care îți dedicăm o secțiune de cămăși damă și topuri damă, special selectate pentru mărimi mari, haine plus size în care să te simți frumoasă. Și cu ce merg mai bine cămășile dacă nu cu o pereche de blugi mărimi mari sau pantaloni damă mărimi mari? Îți spunem noi! Cu o fustă vaporoasă de vară și cu adidașii preferați. Fie că vrei o cămașă lungă damă sau o cămașă damă elegantă mărimea XXL, 5L sau chiar 8L, aici e locul în care nimeni nu te judecă și găsești tot ce-ți dorești!

Câte un zâmbet în fiecare zi. Cămăși damă office și casual

Cu modelele de cămașă top de pe About You vei putea purta ținute inedite, în fiecare fiecare zi a săptămânii. Spre exemplu, cu 2-3 bluze albe damă mărimi mari și câteva cămăși office damă plus size, poți merge liniștită la birou sau la cumpărături, fără a mai fi stresată că măsurile mari de haine se găsesc mai greu, iar atunci când se găsesc nu sunt în cele mai plăcute combinații. Cu noi înveți să ai încredere în tine și în personalitatea ta și să radiezi oriunde ai merge, împărțind zâmbete de fericire tuturor. Cu About You totul este despre diversitate și soluții minunate!