Pulovere & jachete tricotate mărimi mari761
Vizualizare
Sortează
Mărime
Culoare
Marca
Preț
Stil
MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier

Pulovere XXL pentru bărbați care știu ce vor

Pe About You găsești o categorie specială cu pulovere și tricotaje pentru bărbați, mărimi mari, asta pentru că ne gândim mereu la tine și la nevoile tale. Știai că hainele plus size te fac special? Mai ales puloverele tricotate bărbați , mărimi XXL, 4XL și chiar 8XL, în care să-ți lași spiritul să se simtă liber iar tu să te simți relaxat și confortabil. Nu te mai ascunde, fii bărbat și asumă-ți tot ceea ce faci și ceea ce ești, pentru că bucuria ta depinde de omul care se află în interiorul tău, cel pe care îl știi doar tu și oamenii foarte apropiați ție.

Haine plus size: un confort sporit și un design aparte

Știm că de cele mai multe ori găsești greu haine mari care să fie pe placul tău. Vrem ca această problemă să dispară, iar tu să poți purta piese vestimentare și pulovere bărbați de care să fii mândru. Din acest motiv îți oferim cea mai mare gamă de pulovere tricotate bărbați, cardigane bărbați și bluze tricotate bărbați pentru mărimi mari, potrivite pentru tine. Trăiește pasiunea pentru fashionul masculin alături de întreaga comunitate de Masculi Alfa, îmbrăcat corespunzător în orice context.

Haine mari, cool și confortabile

Tricoturile pentru bărbați îți fac iernile mai confortabile și mai fine, protejându-te de temperaturile scăzute și reprezentând adevărate piese de rezistență, fie că te duci la birou, pleci la munte cu gașca de prieteni sau îți inviți iubita la un ceai fierbinte în mijlocul orașului aglomerat. About You este alături de tine oriunde și oricând, cu pulovere, malete, cardigane și jachete tricotate pentru bărbați care au nevoie de mărimi mari ca să simtă viața la cote mari! Ce mai aștepți? Alge-ți puloverul tricotat preferat, pune-l în combinația potrivită și demonstrează-le tuturor că hainele plus size chiar sunt piese fashion foarte cool!

Branduri populare din această categorie
Culori populare din această categorie
Mai multe subiecte interesante
Modă bărbați
Branduri bărbați
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
*Cel mai mic preț total din ultimele 30 de zile înainte de reducerea de preț.**Apel gratuit din toate rețelele. Apelurile din străinătate pot fi taxate.***Toate prețurile includ TVA.