KENDALL for ABOUT YOU – comandă acum!5

Lenjerie1.856
Vizualizare
Sortează
Mărime
Culoare
Marca
Preț
Stil
Imprimeu
Material
Mărimi speciale
Boxeri de la Tommy Hilfiger Underwear pe negru
Pachet de 3 piese

Tommy Hilfiger Underwear

199,90 lei
Mărimi disponibile: S, M, L, XL
Boxeri 'Lee' de la JACK & JONES pe negru
Pachet de 5 piese
Mai sustenabil

JACK & JONES

162,90 lei
Mărimi disponibile: S, M, L, XL, XXL
JABU
JABU
BACKTOSKATE look by Nike
MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier

Lenjeria intimă, o necesitate - din preistorie în prezent

Lenjeria intimă nu este o noutate, ea a fost folosită încă din vremurile preistorice. Un soi de șorț, din pânză, purtat în jurul coapselor, este cea mai veche formă de îmbrăcăminte pentru bărbați, despre care există detalii în prezent. Abia în anii 1930, a fost inventată lenjeria intimă modernă pe care o cunoaștem astăzi. De-a lungul timpului, datorită evoluției tehnologiei pentru fabricarea materialelor, acea pânză din trecut a fost înlocuită cu multe alte obiecte vestimentare și a apărut ideea de lenjerie intimă. Boxeri, slipuri, șosete, pijamale, cămăși de corp - toate acestea sunt ceea ce numim astăzi lenjerie intimă.

Primii chiloți clasici bărbătești au fost vânduți în 1935, în Chicago. În 1970, lenjeria intimă pentru bărbați a fost promovată ca făcând parte din modă. Confort, durabilitate și sex appeal - acestea erau caracteristicile lenjeriei intime pentru bărbați. Branduri de top, precum Calvin Klein, Armani și Hugo Boss, au început să confecționeze lenjerie intimă premium, iar trendul continuă și astăzi. Pe About You, găsești o gamă largă de lenjerie intimă pentru bărbați, cu eticheta unor branduri de top.

Pijamale și halate pentru zilele de relaxare

Cu toții avem nevoie, din când când, de câte o zi de relaxare, în care să petrecem ore în șir în casă, se ne odihnim citind, vizionând filme sau petrecând mai mult timp împreună cu persoanele dragi. Hainele de casă devin astfel la fel de importante ca cele pe care le purtăm când ieșim în lume. O pereche de pijamale confortabile, un halat sau chiar un tricou lejer, confecționate din țesături moi, plăcute la atingere, vor face zilele de odihnă mai plăcute. Descoperă, pe About You, oferta de lenjerie intimă pentru bărbați, profită de ofertele noastre și pregătește-te pentru zilele de relaxare și răsfăț.

Branduri populare din această categorie
Culori populare din această categorie
Mai multe subiecte interesante
Modă bărbați
Branduri bărbați
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
România
*Apel gratuit în toate rețelele. În cazul apelurilor internaționale pot fi percepute tarife suplimentare.**Toate prețurile includ TVA.5) Nu se aplică condiții speciale. https://www.aboutyou.ro/conditii-promotie
© 2021 ABOUT YOU SE & Co. KG