Alergare862
Vizualizare
Sortează
Mărime
Culoare
Marca
Preț
Stil
Material
Imprimeu
Tipul de sport
Funcţii
Sneaker de alergat 'Fluidstreet' de la ADIDAS PERFORMANCE pe alb

ADIDAS PERFORMANCE

279,90 lei
Disponibil în mai multe mărimi
Tricou funcțional de la NIKE pe negru

NIKE

302,90 lei
Mărimi disponibile: S, M, L, XL, XXL
MasterCardVISACash on DeliveryPayUFan Courier

Fii pregătit să faci sport: cumpără echipament pentru alergare de pe About You!

Este bine cunoscut faptul că exercițiile fizice regulate contribuie la îmbunătățirea stării generale de sănătate. Exercițiile cardio ajută la la menținerea în formă a sistemului cardiovascular și astfel scad riscul de a suferi de boli de inimă. În plus, sportul ajută la îmbunătățirea capacității corpului de a transporta și utiliza oxigenul în plămâni și în sânge. Iată, așadar, doar câteva motive pentru care o sesiune de jogging este de trecut pe lista de priorități pentru anul acesta. Fii pregătit să te menții în formă și cumpără echipamentul de alergare adecvat de pe About You. Aici găsești o gamă variată de pantofi sport pentru alergare, dar și modele diverse de pantaloni, tricouri și geci, pentru a-ți crea un outfit potrivit pentru activitățile fizice zilnice.

Scapă de stresul de la locul de muncă și întărește-ți sistemul imunitar cu ajutorul sportului. Cumpără un rucsac sport pentru bărbați încăpător de pe About You și pregătește-ți accesoriile necesare pentru o sesiune de jogging de succes. Apa, batoanele proteice, șapca și chiar o pereche de mănuși sunt esențiale atunci când pleci la alergat.

Alergare în interior sau outdoor cu echipamentul de sport

Dacă sportul îți dă o stare de bine și te ajută să îți păstrezi mintea sănătoasă, este important să îl practici chiar și atunci când vremea de afară este neprietenoasă. Este indicat să alergi outdoor, deoarece aerul proaspăt te încarcă cu energie. Cumpără o geacă de ploaie, impermeabilă, sau o geacă antivânt, pentru ca vremea de afară să nu stea în calea antrenamentului tău zilnic. Pe de altă parte, dacă nu vrei să faci sport când afară sunt temperaturi scăzute sau stratul de zăpadă este mare, poți alege să faci jogging indoor. Cumpără pantaloni de trening și pantofi sport pentru alergare indoor și fii mereu pregătit să fii activ!

România
*Apel gratuit în toate rețelele. În cazul apelurilor internaționale pot fi percepute tarife suplimentare.**Toate prețurile includ TVA.
© 2021 ABOUT YOU SE & Co. KG