DOAR ÎN APP: Până la -50% EXTRA5

Noutăți haine premium pentru bărbați7

Ai văzut toate produsele din categoria Noutăți haine premium

Descoperă alte produse din categoria Premium

Noutăți îmbrăcăminte bărbați – trăiește spiritul libertății

Alege să trăiești spiritul libertății explorând cele mai noi haine de firmă pentru bărbați, care te vor face să te simți în largul tău. Nu mai face compromisuri cu propriul stil și alege doar ce te face fericit. Fie că ești adeptul hainelor sport, a celor casual sau a celor elegante, iubitor de branduri de top și un încrezător în propria-ți atitudine, la această categorie vei găsi cea mai variată gamă de haine în trend, abia ieșite din fabricile marilor producători.

Alege să fii fashion indiferent de sezon! Haine de firmă pentru bărbați cu personalitate

Cu About You totul este despre tine și personalitatea ta rezonatoare. În funcție de nevoi sau dorințe, știm că cel mai important este să te simți bine în pielea ta, motiv pentru care pe portalul tău online de fashion găsești mereu tot ce cauți, de la geci, paltoane, tricouri, pantaloni și cămăși, la accesorii care să îți pună în valoare stilul. Găsește tot ce-ți dorești, fii mereu cu ochii pe ultimele colecții și poartă-le cu pasiune și plăcere. Fie că sunt piese vestimentare de vară, de iarnă, de primăvară sau de toamnă, About You nu ține cont de sezon și îți pune la dispoziție articolele vestimentare pe care tu le cauți.

Defilează cu stilul masculin! Haine bărbați, în diferite stiluri și modele

Pentru toate gusturile și pentru toate mărimile, hainele noi de la branduri de top pentru bărbați vin mereu cu acel plus de prospețime care îți dă senzația că te scoate din anonimat și te aduce în centrul atenției. Fă combinațiile mult-visate! Acum totul e posibil, chiar și la prețuri mici și calitate ridicată, pentru că, pe About You, vestea că pantalonii până la gleznă fac echipă bună cu maletele călduroase și pantofii eleganți, circulă ca vântul și ca gândul! Să nu uităm de atitudine, dar pe aceasta o lăsăm în seama ta, pentru că nu o să dai greș niciodată cu felul tău de a fi.