Livrare fără contact la ABOUT YOU5

Moda fitness2.375
Vizualizare
Sortează
Mărime
Culoare
Marca
Preț
Stil
Material
Imprimeu
Tipul de sport
Funcţii
Geantă sport 'Utility Power' de la NIKE pe negru

NIKE

257,90 lei
Mărimi disponibile: M
Rucsac sport 'Utility Elite' de la NIKE pe negru

NIKE

372,90 lei
Mărimi disponibile: Mărime unitară
Șapcă sport 'Blitzing 3.0' de la UNDER ARMOUR pe negru

UNDER ARMOUR

107,90 lei
Mărimi disponibile: 55-56, 58-59, 60-61, 62-63
MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier

Moda fitness pentru bărbați activi

De câte ori n-ai spus "încep de luni" sau "de săptămâna viitoare merg la sală"? Dacă ți-ai luat inima în dinți și ai hotărât că e momentul să de ocupi de tonusul tău muscular și să ai un stil de viață sănătos, primul lucru de care ai nevoie e un echipament pentru fitness. Nu e o activitate pe care să o faci în orice ținută sport, trebuie să ai libertate de mișcare și flexibilitate pentru a executa corect toate exercițiile fizice. Îmbrăcămintea de sală este realizată din materiale speciale, cu tehnologii care mențin o temperatură corporală optimă și lasă pielea să respire. De aceea, este important să alegi haine pentru sală în care te simți confortabil și lejer.

Echipament pentru sala de sport

Deși fiecare articol din echipament este important, încălțămintea este cea care îți asigură stabilitate și te ajută să faci toate mișcările corect, fără să te accidentezi. Din geanta de echipament pentru sală nu trebuie să-ți lipsească îmbrăcămintea de fitness cât mai comodă, în care să te miști natural. Dacă alegi mărimea nepotrivită, nu te vei putea concentra la exerciții și nu vei reuși să le execuți corect, pentru că atenția îți va fi distrasă de echipamentul incomod.

Seturi complete de fitness de calitate la cele mai bune prețuri

Stilul de viață activ include și orele petrecute la sală, așa că dacă ești la început de drum, trebuie să afli întâi care sunt hainele pentru sală potrivite conformației tale și sportului pe care vrei să îl practici. Cu About You, nu trebuie să faci mai multe repetări! Găsești într-o singură categorie toate lucrurile de care ai nevoie pentru un echipament complet, chiar și la reducere! Iar dacă ceva nu se potrivește, returul este gratuit!

Branduri populare din această categorie
Culori populare din această categorie
Mai multe subiecte interesante
Modă bărbați
Branduri bărbați
POLO RALPH LAURENNIKESTRELLSONSELECTED HOMMEMarc O'PoloSuperdryG-STAR RAWJack WolfskinEllesseJOOP!EASTPAKLEVI'SLACOSTEFILABOSSChampion Authentic Athletic ApparelDIESELMANGO MANGUESSCalvin Klein
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
România
*Apel gratuit în toate rețelele. În cazul apelurilor internaționale pot fi percepute tarife suplimentare.**Toate prețurile includ TVA.5) Nu se aplică condiții speciale. https://www.aboutyou.ro/conditii-promotie
© 2021 ABOUT YOU SE & Co. KG