Descoperă REDUCERILE DE VARĂ: Până la -70%5

Tricouri premium2.231
Vizualizare
Sortează
Mărime
Culoare
Marca
Preț
MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier

Tricouri moderne premium cu o istorie îndelungată

Deși tricourile par a fi piese vestimentare moderne, istoria lor datează de secole. Aceste articole de îmbrăcăminte erau fabricate inițial din lână sau mătase și acopereau, adesea, întregul corp. Tricourile erau concepute pentru a absorbi transpirația și funcționau ca o barieră între pielea unui bărbat și articolele vestimentare mai scumpe pe care voia să le protejeze de murdăria corporală. În timp, procesul de fabricare s-a schimbat, la fel și modelele existente pe piață. În prezent, există o gamă variată de modele de tricouri, realizate din țesături de calitate și purtate ca piese vestimentare principale. Pe About You, găsești tricouri de firmă, potrivite pentru crearea unor outfituri moderne. Cu eticheta unor branduri de top, tricourile premium de pe About You pun în valoare bărbatul modern.

Între casual și elegant, tricourile de firmă pentru bărbați reprezintă piese potrivite pentru orice outfit

Există bărbați care consideră tricourile ca o piesă vestimentară de bază, datorită versatilității lor, putând fi purtate la aproape orice ocazie. Există însă și persoane tradiționaliste, care consideră că tricourile conferă un aer neglijent celui care le poartă și nu ar trebui folosite decât pe plajă, în sălile de sport sau în casă. Indiferent de opțiunile tale stilistice, cu toții suntem de acord că tricourile pot fi purtate în anumite situații, în timp ce asociate cu articole nepotrivite pot duce la o catastrofă vestimentară. Descoperă stilul care ți se potrivește și alege tricourile premium de pe About You care să îți pună în evidență look-ul. Găsești pe site tricouri polo de firmă sau tricouri cu mâneca lungă, de la branduri de top, precum Diesel, Michael Kors, Boss și Ted Baker. Profită de reducerile de pe site și completează-ți garderoba cu tricouri de firmă la reducere, potrivite pentru outfituri sport, casual și, adesea, elegante. Cu o istorie bogată în spate, tricoul este un articol vestimentar care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunui bărbat.

Branduri populare din această categorie
Culori populare din această categorie
Mai multe subiecte interesante
Modă bărbați
Branduri bărbați
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
*Cel mai mic preț total din ultimele 30 de zile înainte de reducerea de preț.**Apel gratuit din toate rețelele. Apelurile din străinătate pot fi taxate.***Toate prețurile includ TVA.5) Nu se aplică condiții speciale. https://www.aboutyou.ro/conditii-promotie