Pantaloni chino pentru bărbați823

Pantalonii chino, o piesă „must-have“ în garderoba oricărui bărbat

Dacă ai putea avea doar o singură pereche de pantaloni, chino ar fi alegerea perfectă. Chinos sunt pantaloni versatili, care pot fi purtați cu ușurință indiferent de sezon și de stil și sunt ușor de combinat cu alte articole vestimentare, chiar dacă ai sau nu cunoștințele în materie de fashion. La început, pantalonii chino erau confecționați 100% din bumbac, dar, datorită progreselor tehnologice de fabricație, există, în prezent, mai multe țesături din care sunt realizate astfel de articole vestimentare: vâscoză, lână, in, sintetice.

La origine, pantalonii chino au fost purtați de militarii americani, ca parte a uniformei, dar, în timp, au intrat în moda străzii. Mai puțin formali decât pantalonii de costum și mai eleganți decât o pereche de jeanși, chinos sunt ideali pentru bărbații care țin la aspectul lor și sunt în căutarea unui stil original.

Pantaloni chinos pentru bărbatul modern

Ne dorim să găsești pe About You pantalonii potriviți pentru stilul tău, dar care să se încadreze și în bugetul pe care îl ai alocat pentru shoppingul lunar. Pentru că pantalonii chino sunt versatili, investiția într-un astfel de articol vestimentar este una perfectă. Dacă îți dorești să îi folosești la crearea cât mai multor outfituri, ideal ar fi să alegi chinos în culori neutre - negru, gri, maro -, însă, dacă vrei ca fiecare apariție a ta să fie una memorabilă, cumpără, mai degrabă, pantaloni în nuanțe vii. Frumusețea pantalonilor chino este că nu există variante greșite în a-i purta. Cu o cămașă casual, un blazer și pantaloni chino, te vei simți confortabil în fiecare zi la locul de muncă. Când vremea se încălzește, alege chinos cu manșetă la gleznă și poartă șosete colorate la pantofi, pentru un look care sparge tiparele. Descoperă acum oferta noastră de pantaloni chino și fii în pas cu moda, fără prea mult efort!