KENDALL for ABOUT YOU - 4 decembrie, 19:005

Numai:00Ore00Minute00Secunde
Tricouri fitness671
Vizualizare
Sortează
Mărime
Culoare
Marca
Preț
Stil
Material
Imprimeu
Tipul de sport
Funcţii
Tricou funcțional de la PUMA pe alb
Pont

PUMA

117,90 lei
Mărimi disponibile: S, M, L, XL, XXL
Tricou funcțional de la Lacoste Sport pe alb

Lacoste Sport

327,90 lei
Mărimi disponibile: S, M, L, XL, XXL
Tricou funcțional de la NIKE pe albastru
Mai sustenabil

NIKE

139,90 lei
Mărimi disponibile: S, M, L, XL, XXL
MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier

Simte provocările cu cel mai lejer echipament fitness bărbați

E clar că sportul și mersul la sală sunt punctele tale forte, fapt care te poziționează drept un ambițios în grupul de prieteni. Nimic nu e ușor la început, dar pe parcurs simți cum motivația vine din rezultate și multă determinare, așa că ce ar fi să faci din mersul la sală un întreg ritual al unei minți sănătoase într-un corp sănătos?! Cum? Prin dietă echilibrată, echipament specific și multă ambiție care să conducă la progres! Așa cum femeile fac din pasiunea pentru fashion un mod de a trăi, și tu poți face asta cu pasiunile tale, alegând un tricou fitness care să te pună în valoare mai ales când ai făcut progrese simțitoare!

Echipamente fitness bărbați, pentru oameni cu pasiuni puternice

Pășește în sala de forță cu încredere! Fie că porți un tricou cu mânecă lungă sau mânecă scurtă, e foarte important să știi că acesta este special conceput pentru a optimiza activitățile sportive pe care le execuți, oferindu-ți flexibilitate în mișcări și foarte multe alte beneficii atunci când îl alegi corect, corespunzător, cu exigența unui profesionist.

Tricouri de sală alese pe sprânceană

Tricourile de sport produse în majoritatea din bumbac aparțin trecutului. Când vrei să-ți alegi cel mai bun tricou de sport trebuie să fii atent la materialele care garantează uscare rapidă a fibrelor, absorbția transpirației sau evacuarea ei în exterior, cel mai adesea fiind utilizat poliesterul. Poliesterul este un material mai ieftin decât bumbacul, dar în mod sigur putem spune despre el că este un material inteligent, cu proprietăți diverse: are un impact major asupra temperaturii corpului și, mai ales, păstrează pielea uscată. Iată câteva motive pentru a înțelege mai bine de ce nu orice tricou din bumbac poate fi considerat un tricou fitness: nu se șifonează și nu trebuie călcat, nu se decolorează, se usucă mult mai repede decât bumbacul și elimină transpirația, mai ușor și cu durată de viață mai îndelungată, mai călduros - varianta fleece sau baselayer, rezistent la vânt și la apă, rezistent la acțiunea razelor UV, se poate produce din material reciclabile. Deci? Ce mai aștepți? Alege un echipament de fitness cu care să întorci toate privirile! Pe About You găsești mereu reduceri și oferte, așa că poți să cumperi haine de fitness ieftine pentru bărbați indiferent de sezon. Acum ești mereu pregătit de sală!

Branduri populare din această categorie
Culori populare din această categorie
Mai multe subiecte interesante
Modă bărbați
Branduri bărbați
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
România
*Apel gratuit în toate rețelele. În cazul apelurilor internaționale pot fi percepute tarife suplimentare.**Toate prețurile includ TVA.5) Nu se aplică condiții speciale. https://www.aboutyou.ro/conditii-promotie
© 2021 ABOUT YOU SE & Co. KG