DOAR ÎN APP: Până la -50% EXTRA5

Numai:00Ore00Minute00Secunde

Rucsacuri bărbați, un must-have pentru orice persoană dornică de noi provocări

Nu-ți fie teamă să experimentezi! Descoperă! Cufundă-te în adâncurile propriei persoane și scoate la suprafață dorințele pe care le ai în materie de fashion, dar pe care nu le-ai încercat niciodată! Nouă ne plac bărbații puternici care au curajul să se remarce într-o lume predominantă a modei feminine! Tocmai de aceea, About You este despre toți cei care pun pasiunea pentru haine, accesorii și stil mai presus de tiparele convenționale pe care le formează societatea și nu îi lasă pe ceilalți să decidă asupra identității lor, ci iau bărbătește frâiele în mâini și decid singuri.

Rucsacul de piele, un accesoriu util și un statement vestimentar

Rucsacurile și ghiozdanele pentru laptop sunt în secolul XXI piese must have, care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunui bărbat care știe cu adevărat cine este și de ce are nevoie. Pe About You ești exact cine vrei tu să fii și alegi în permanență doar ceea ce te reprezintă, magazinul tău de fashion online oferindu-ți promoții și prețuri imbatabile. Mai mult, aici petreci atât timp cât ai nevoie în fiecare zi pentru a urmări oferte sau modele abia ieșite din fabricile brandurilor tale favorite. Fie că ești în căutarea unui ghiozdan Nike, a unui ghiozdan Adidas sau a unui rucsac piele bărbați, fie că pleci în drumeție și ai nevoie de un rucsac sport extrem de încăpător și multifuncțional, te anunțăm cu bucurie că te afli în locul potrivit!

Viața pe repede-nainte cu un ghiozdan de firmă care îți completează stilul

Pentru că nu ai timp să te complici cu prea multe detalii de culise și ești un eficient din fire sau un pasionat al ținutelor complet accesorizate, care să îți spună în valoare stilul elegant, casual sau sport, About You redefinește preconcepțiile despre modă și stil! Ia-ți rucsacul de firmă în spate și construiește-ți universul înconjurător cu sporturile tale preferate și idealurile tale încântătoare!