DOAR ÎN APP: Până la -50% EXTRA5

Numai:00Ore00Minute00Secunde
Cămăși în carouri pentru bărbați659

Ieși din rutină purtând cămăși în carouri

Nu este deloc un secret faptul că ținutele office au părut dintotdeauna anoste și chiar incomode. Una dintre cele mai bune modalități de a aduce un plus de modernism și de rafinament stilului office masculin este prin intermediul pieselor vestimentare cu imprimeuri. Și ce imprimeu ar fi mai potrivit în acest caz decât carourile?

Cămășile în carouri sunt acele piese vestimentare smart casual care dau culoare și spontaneitate fiecărei ținute, astfel încât afacerile să devină mai lejere și munca de birou mai flexibilă.

O mulțime de combinații doar cu o singură piesă vestimentară: cămașa în carouri

Pare greu de crezut, dar cămășile în carouri chiar sunt printre puținele articole de îmbrăcăminte care pot fi folosite în diferite combinații cromatice, sau de outfit, conferind un aspect echilibrat al ținutei atunci când sunt puse în evidență așa cum merită. Spre exemplu, fie că sunt cu mânecă scurtă și le asortezi cu o pereche de pantaloni - bermudă și chiar cu o pereche de pantaloni din in, dacă materialul acestora este unul vaporos, sau sunt cu mânecă lungă și le iei cu un sacou de blug sau un cardigan, cămășile în carouri pentru bărbați sunt cu siguranță adevărate accesorii vestimentare care te scot din orice încurcătură vestimentară.

Cămașa roșie în carouri un simbol al libertății

Pentru că au imprimeuri colorate și sunt confecționate din diverse materiale cum ar fi bumbac, in sau combinații de diferite materiale, cămășile în carouri pentru bărbați pot fi utilizate fără nicio problemă, în orice sezon. Lasă-te cuprins de spiritul libertății și alege orice culoare simți că ți se potrivește, având grijă doar ca în zilele în care alegi cămăși cu nuanțe deschise și puternice cum ar fi roșul, să alegi culori monocrome pentru celelalte articole vestimentare, care să estompeze impactul vizual destul de proeminent!