DOAR ÎN APP: Până la -50% EXTRA5

Numai:00Ore00Minute00Secunde
Cămăși casual pentru bărbați1,902

Uită de monotonie și sparge tiparele cu cămăși casual stylish

Garderoba ta office are nevoie de un refresh? Ai venit la locul potrivit! Dacă simți nevoia să porți ceva deosebit, pe About You zeci de modele de cămăși bărbați casual abia așteaptă să fie descoperite! Alege cămăși pentru toate ocaziile, de la modele monocrome în tonuri neutre, perfecte pentru birou, la cămăși din in, colorate, pentru vacanța de vară. Sau cămăși cu mânecă lungă și un imprimeu discret pentru o întâlnire mai oficială. Oricare ar fi ocaziile pentru care te pregătești, cu siguranță găsești ceva potrivit pentru tine.

Cămașa casual albă: posibilități nenumărate cu un singur articol vestimentar

Cămașa albă bărbați este acel articol din garderobă care poate fi purtat de nenumărate ori, în cele mai diferite situații, ca parte din ținute variate. Cu o pereche de pantaloni clasici, e perfectă pentru o zi la birou în care ai o ședință importantă. Dacă este dintr-un material mai lejer, poate fi combinată cu o pereche de pantaloni chino și purtată la o întâlnire. Iar dacă o porți cu o pereche de blugi bărbați... ai găsit combinația câștigătoare pentru aproape orice context, în afara evenimentelor elegante, unde se schimbă regulile jocului.

Cămași de in pentru zile relaxate

Dacă urmează să pleci în vacanță și vrei să iei cu tine doar ținute lejere, în care să te poți relaxa în voie, cămășile din in sunt cea mai bună alegere! Materialul este ușor și nu se supraîncălzește, textura este moale, iar culoarea și modelul le alegi tu! Pe About You, posibilitățile sunt nenumărate! Iar pentru ca lucrurile să fie și mai ușoare pentru tine, livrarea și returul sunt gratuite!