KENDALL for ABOUT YOU - 4 decembrie, 19:005

Numai:00Ore00Minute00Secunde
Portmonee108
Vizualizare
Sortează
Mărimea
Culoare
Marca
Preț
Stil
Material
Portofel 'NEON' de la Calvin Klein pe negru
Premium

Calvin Klein

232,90 lei
Mărimi disponibile: XS-XXL
Portofel de la Calvin Klein Jeans pe negru

Calvin Klein Jeans

257,90 lei
Mărimi disponibile: XS-XXL
MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier

Păstrează totul în ordine și în siguranță cu portofele bărbătești de cea mai bună calitate

Când vine vorba despre accesorii, portmoneul este un obiect necesar, fără de care buzunarele noastre ar fi în permanență pline cu de toate. Și nu am găsi niciodată nimic. Așa că un portofel din piele pentru bărbați este soluția la îndemână pentru a păstra în ordine banii, chitanțele și toate actele. Chiar dacă nu este la vedere, la fel ca hainele sau pantofii, portofelul trebuie să fie de calitate, dintr-un material rezistent și într-o culoare care să se asorteze cu majoritatea ținutelor tale.

Portofele ieftine pentru bărbați, de la cele mai cunoscute branduri!

Atunci când îți construiești sau accesorizezi garderoba, nu uita de portofel! Noi ne-am gândit la toate, așa că pe ABOUT YOU găsești o gamă variată de modele de portmonee pentru bărbați la cele mai bune prețuri, accesibile, pentru toate bugetele. Alege un portofel de firmă pentru bărbați, într-o nuanță monocromă și dintr-un material de calitate, pe care îl vei putea purta mult timp la toate outfiturile tale.

Portofele pentru bărbați din piele naturală

Portofelele din piele sunt cele mai rezistente și durabile, așa că dacă găsești exact portmoneul din piele potrivit pentru tine, te vei bucura de el indiferent de evoluția modei, pentru că este o piesă clasică. Pe ABOUT YOU, magazinul online de fashion unde găsești tot ce ai nevoie pentru a-ți exprima stilul, te așteaptă o mulțime de portofele de bărbați clasice sau cu un design modern, din care să-l alegi pe cel potrivit pentru tine! Iar ca lucrurile să fie și mai simple, livrarea și returul pentru orice comandă sunt gratuite!

Branduri populare din această categorie
Culori populare din această categorie
Portmonee, negruPortmonee, maroPortmonee, albastruPortmonee, griPortmonee, verde
Mai multe subiecte interesante
Modă bărbați
Branduri bărbați
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
România
*Apel gratuit în toate rețelele. În cazul apelurilor internaționale pot fi percepute tarife suplimentare.**Toate prețurile includ TVA.5) Nu se aplică condiții speciale. https://www.aboutyou.ro/conditii-promotie
© 2021 ABOUT YOU SE & Co. KG