Top 3

Ținute de iarnă

  Descoperă mai mult

  Cozy Mood

  Potrivit iernii, dulapul nostru trebuie să fie cozy! Pentru a ne bucura de anotimpul alb din plin, nu trebuie să ne lipsească câteva articole. Mai exact: Pantaloni de trenning - perfecți pentru zile leneșe pe canapea, dar și pentru escapade rapide în oraș sau plimbari în parc. Pe lângă faptul că sunt stylish, sunt și foarte confortabili. Adaugă un palton din blană, și ești ready to go!!

  Pattern Love

  Carouri mici? Da! Printurile din carouri sunt foarte populare acest sezon. În special pe paltoane. Sfat: Curajoșii combină carouri, de la cele mai mici, la cele mai mari, atenție, culoarea să fie una potrivită. Cine vrea să meargă la sigur, alege o singură culoare și crează o ținută safe.

  Fall for me

  Pentru a te îndrăgosti: Rochii midi în printuri delicate! Cu materialul lejer flatează orice siluetă și scot în evidență feminitatea. Un palton călduros din blană care seamană cu cea de oaie, crează un contrast interesant, care atrage toate privirile. Sfat: Acest sezon ne plac culorile vii - în special rozul pudră. Adaugă o pereche de cizme cowboy într-o culoare delicată, și o ținută completă!