NEW SEASON: -11% EXTRA la tot5

EXTRA11Activează codul de reducere
Numai:00Ore00Minute00Secunde

Find the right support
Ce model mi se potrivește?

Find the right support Ce model mi se potrivește?
Ce model mi se potrivește?342

LOW SUPPORT

O alternativă îndrăgită la sutienele de sport clasice fără sârmă sunt bustierele de sport. Acestea sunt utile în special pe căldură, multe femei care fac sport preferând să renunțe la buretele suplimentar. Aceste modele sunt perfecte pentru sporturi precum yoga sau pilates sau pentru mărimi până la cupa B mare.

Find the right support Ce model mi se potrivește?

MEDIUM SUPPORT

Femeile cu mărimea sânilor până la cupa C mare ar trebui să se orienteze către sutiene care să le ofere susținerea necesară prin bretele mai late și o grosime potrivită a buretelui. Sutienele ar trebui totuși să le ofere libertate de mișcare optimă în zona omoplaților. Sutienele de sport Medium Impact nu te lasă la greu și sunt alegerea perfectă și pentru sporturi precum cățărările sau kick box-ul.

Criss Cross

Recomandăm în mod special sutienele sport medium impact cu bretelele în formă de X - bretelele acestor modele nu alunecă de pe umeri și sunt de asemenea ideale pentru un spate mai îngust. În gama noastră de sutiene sport medium impact îți vei găsi cu siguranță sutienul preferat pentru următorul antrenament de kick box!

Find the right support Ce model mi se potrivește?