Livrare fără contact la ABOUT YOU5

Pantaloni fitness1.403
Vizualizare
Sortează
Mărime
Culoare
Marca
Preț
Stil
Material
Imprimeu
Tipul de sport
Funcţii
Pantaloni sport de la PUMA pe negru
Pont

PUMA

232,90 lei
Mărimi disponibile: XS, S, M, L, XL
Pantaloni sport de la Marika pe albastru

Marika

139,90 lei
Mărimi disponibile: XS, S, M, L, XL
Pantaloni sport 'Pro 365' de la NIKE pe negru

NIKE

117,90 lei
Mărimi disponibile: XS x regular, S x regular, M x regular, L x regular, XL x regular
MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier

Începe anul în formă; cumpără echipament fitness și dă start antrenamentului!

Lasă scuzele la o parte și începe anul în formă. Sportul este o parte importantă a vieții noastre, deoarece ne ajută să ne menținem trupul sănătos și mintea relaxată. S-a dovedit științific faptul că activitățile fizice sunt benefice pentru eliminarea stresului, întărirea sistemului imunitar și menținerea sănătății cardiace. Iată doar trei motive pentru care ar trebui să te apuci de sport chiar acum. Pentru început, cumpără echipamentul fitness necesar pentru a antrenamentele zilnice. Pe About You, găsești pantaloni sport pentru diferite activități fizice, indiferent de locul în care acestea se desfășoară. Cumpără pantaloni scurți din bumbac pentru alergările prin parc în zilele călduroase de vară, pantaloni trei sferturi din material reciclat pentru plimbările cu bicicleta sau pantaloni lungi pentru zilele friguroase în care faci jogging în parc. Dacă preferi să participi la clase de fitness, poți opta pentru colanți. Echipamentul de fitness pe care îl alegi este important, pentru că, atunci când te simți bine și confortabil cu hainele pe care le poți, și antrenamentele se desfășoară mai bine.

Fii cochetă chiar și când faci sport, într-un echipament de fitness cu stil!

Fiecare zi este o ocazie pentru a îți descoperi stilul vestimentar, pentru a căpăta mai multă încredere în tine și pentru a te simți mai bine în corpul tău. Sportul te ajută să ai grijă de corpul și de mintea ta, iar hainele pe care le alegi pentru activitățile fizice îți dau încredere în forțele proprii. Simte-te frumoasă și cochetă chiar și atunci când alergi prin parc sau participi la clase de fitness. Alege pantalonii fitness pentru femei care se potrivesc conformației corpului tău și nu te sfii să fii în pas cu moda. Pe About You, găsești reduceri consistente la articolele sportive. Nu rămâne decât să faci acest pas și să te apuci de sport chiar de astăzi! Nu uita să verifici și secțiunea de reduceri la hainele sport pentru oferte avantajoase care să te pună mereu în mișcare.

Branduri populare din această categorie
Culori populare din această categorie
Mai multe subiecte interesante
Modă femei
Branduri femei
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
România
*Apel gratuit în toate rețelele. În cazul apelurilor internaționale pot fi percepute tarife suplimentare.**Toate prețurile includ TVA.5) Nu se aplică condiții speciale. https://www.aboutyou.ro/conditii-promotie
© 2021 ABOUT YOU SE & Co. KG