Până la -40% EXTRA la Geci de toamnă5

Numai:00Ore00Minute00Secunde
Tricouri pentru femei56

Ai văzut toate produsele din categoria Tricouri

Descoperă alte produse din categoria Tricouri

Tricouri POLO RALPH LAUREN – Bun gust și rafinament

Când te gândești la celebrul designer de modă, n-ai cum să nu te gândești și la tricouri POLO RALPH LAUREN. Asta pentru că ele au făcut parte din parcursul său plin de succes încă de la prima colecție, lansată în anul 1972. Tricourile POLO RALPH LAUREN sunt ideale pentru zilele călduroase de vară în care vrei totuși să-ți pui în evidență frumusețea și delicatețea fără a face vreun compromis în ceea ce privește confortul. Acest brand îți oferă un stil aparte, dominat de design-uri ce debordează de creativitate și care au o putere impresionantă de a capta atenția și de a întoarce priviri pe stradă. Fiind produse de o companie de renume și destinate femeilor ce se respectă, aceste tricouri sunt croite cu pasiune și din materiale de foarte bună calitate. Așa că durabilitatea este un atribut pe care-l vei observa fără îndoială.

Alege tricoul POLO RALPH LAUREN care ți se potrivește

Deși pare complicat la început, alegerea unui tricou POLO RALPH LAUREN este un proces destul de simplu din momentul în care știi sigur în ce context social vrei să-l îmbraci. Te gândești să mergi la o întâlnire relaxată cu prietenii? Alege un tricou POLO RALPH LAUREN de damă cu un model abstract și cu o combinație interesantă de culori. Asortează-l cu o pereche de șalvari ce seamănă cu o mandală și fă-le prietenilor o surpriză cu look-ul tău exotic. Vrei să te simți elegantă? Îmbracă-te cu un tricou cu imprimeuri subtile, de culoare deschisă și cu o pereche de pantaloni închiși la culoare. Adaugă o pereche de pantofi cu toc, un machiaj discret și gata. Colecția POLO RALPH LAUREN conține tot ceea ce-ți trebuie pentru ca tu să te simți în largul tău și să te bucuri de prezent.

Scoate-ți în evidență feminitatea și creativitatea

Cu o surprinzătoare varietate de culori, forme și modele, e ușor să te pierzi încercând să alegi tricoul perfect. Însă e important să identifici câteva elemente care te identifică cel mai bine și să le scoți în evidență cu un tricou adecvat. Așa că noi îți punem la dispoziție tricouri POLO RALPH LAUREN cu mânecă lungă, pentru zilele mai răcoroase, sau fără mâneci pentru zilele în care te simți mai rebelă.