Până la -40% EXTRA la Geci de toamnă5

Numai:00Ore00Minute00Secunde
Tricouri pentru femei44

Ai văzut toate produsele din categoria Tricouri

Descoperă alte produse din categoria Tricouri

Tricou Calvin Klein – Simbol al eleganței și al rafinamentului

Tricourile reprezintă în zilele noastre un articol vestimentar indispensabil, care poate transmite un mesaj puternic despre personalitatea și preferințele tale. Iar cu un tricou Calvin Klein n-ai cum să dai greș, indiferent de circumstanța în care te afli. Compania fondată de celebrul designer american este unul dintre cei mai mari producători de haine din lume, drept pentru care pune la dispoziția iubitoarelor de modă o gamă foarte variată de tricouri moderne, elegante, cu design-uri inedite. Colecția Calvin Klein tricouri de damă îți stimulează imaginația și te îndeamnă să devii creativă cu garderoba ta, oferindu-ți combinații care te vor surprinde.

Ce fel de tricouri Calvin Klein să alegi?

Răspunsul la această întrebare depinde în primul rând de felul în care te simți și de ce vrei să transmiți prin garderoba ta. Dacă vrei să ieși la o plimbare prin natură sau printr-un parc, poți să îmbraci un tricou Calvin Klein de culoare deschisă, combinat cu o pereche de pantaloni comozi și cu un rucsac mic pentru a putea lua cu tine cele de trebuință. Dacă, în schimb, vrei să ai un aer boem, te poți folosi de imprimeul Calvin Klein pe un tricou de culoare neagră, asortat cu o fustă lungă și cu o pereche de espadrile comode. Dacă vrei o ținută mai copilăroasă, optează pentru un tricou cu floricele și o pereche de blugi cu aspect uzat, împreună cu o pereche de sandale. Vei răspândi în jur bucurie și vei avea un aer ștrengar. Bineînțeles că există momente când vrei să fii cât mai naturală, așa că atunci poți purta un tricou alb, simplu, care să-ți lumineze chipul și să-ți scoată în evidență trăsăturile și formele.

Tricourile nu se poartă doar vara

Deși sunt folosite foarte des în perioadele călduroase, tricourile nu trebuie purtate doar când e soare afară. Pentru perioadele mai răcoroase, poți încerca un tricou Calvin Klein damă cu mânecă lungă, asortat cu niște accesorii îndrăznețe și cu pantaloni mulați. Vei fi fermecătoare și totodată te vei putea bucura de comoditatea și de textura fină a materialului. Vei găsi pe site-ul nostru chiar și tricouri trei sferturi, în caz că vrei să ai un look mai sexy. Oricum, cu un tricou Calvin Klein n-ai cum să dai greș.