Tricouri pentru femei76

Ai văzut toate produsele din categoria Tricouri

Descoperă alte produse din categoria Tricouri

Tricouri adidas – creează-ți propriul stil

Cine crede că gama de tricouri adidas este destinată doar sportivilor nu a văzut cele mai recente tendințe din moda urbană. Aceste piese vestimentare și-au făcut loc în garderoba femeilor de pretutindeni și au invadat rețelele sociale ca elemente indispensabile pentru ținute cool, moderne și ingenioase. Atunci când cauți adidas tricouri vei descoperi un univers colorat și atrăgător ce îți va schimba total părerea despre articolele sportive și destinația acestora. Mai mult decât atât, vei vedea că bloggeri de modă, editorii și superstarurile străzii au transformat aceste articole vestimentare în piese de bază pentru multe dintre ținutele lor.

Alege tricourile adidas pentru a-ți reinventa ținuta

Combinațiile care includ tricouri adidas sunt cu adevărat irezistibile. Fie că alegi tricouri adidas de damă dominate de logoul mărcii sau articole unde brandul reiese doar dintr-un mic logo și din celebrele trei dungi, un lucru este cert: vei face o declarație despre stilul tău și despre curajul de a inova și de a încerca mereu lucruri noi. Poți asorta acest articol cu aproape orice. Poți crea o ținută office, dacă adaugi o fustă creion și un sacou, o ținută pentru o ieșire cu fetele dacă îl asortezi cu o pereche de blugi slim fit și o pereche de teniși, sau chiar o ținută cocktail dacă îți completezi look-ul cu o fustă înflorată și o pereche de sandale.

Lasă-te convinsă de calitatea tricourilor adidas

Fie că alegi adidas tricouri de damă clasice sau articole crop top, ce lasă la vedere un abdomen tonifiat, te vei bucura de calitate, stil și confort. Materialele folosite sunt, în mare parte, sustenabile și reciclate din alte materiale, precum textile, ambalaje, cauciuc etc. Brandul folosește poliester reciclat și bumbac organic, TENCEL® (o fibră realizată din pulpa lemnului) și alte materiale menite să permită pielii să respire. Disponibile într-o varietate de culori, de la clasicul alb și negru la portocaliu, mov și roz, dar și într-o gamă largă de modele, precum regular, asimetrice, cu mâneci mai lungi sau mai scurte, simple sau florale, colecțiile de tricouri adidas vor deveni parte integrantă din stilul tău vestimentar.