Curele din piele604
Vizualizare
Sortează
Mărime
Culoare
Marca
Preț
MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier

Curelele de damă, accesorii indispensabile indiferent de ocazie

Curelele sunt acele piese din garderoba oricui care, fie că vrei, fie că nu vrei, nu îți pot lipsi. Chiar dacă susțin pantalonii, fustele sau rochiile să se așeze mai bine pe corp sau sunt pur și simplu accesorii care condimentează cu sare și piper ținutele, o curea de damă nu a fost niciodată un obiect nefolositor, mai ales atunci când vine vorba de curelele din piele care emană încă de la depărtare un aer de superioritate.

O chestiune de percepție: curele de piele dintre care poți alege

Stilurile sunt diferite, însă curelele de piele sunt cel mai adesea utilizate și atunci când vrei să accesorizezi o ținută elegantă, dar și pentru ținute business, casual, sport sau de zi cu zi. Fie că pui o curea lată din piele pe deasupra unui sacou drept sau ca brâu pentru a străluci într-o seară de mare petrecere sau festival, vei fi în termenii stilului pe care îl reprezinți, fără să te abați de la acesta și fără a-ți pune în pericol conceptul gândit pentru outfit.

Lasă-ți creativitatea să-și facă de cap! Alege modelele preferate de curele de damă!

Pe About You ai toată libertatea din lume să creezi ținute cât mai cool și nonconformiste care să facă din tine o înrăită a fashionului feminin. Nici nu se putea altfel cu aceste accesorii mirobolante cum sunt curelele de damă din piele, pentru că ele te scot în evidență oriunde te-ai duce. Știi cum e vorba...detaliile fac diferența, iar în cazul nostru, curelele de piele de firmă sunt răspunsul! Cu o centură de piele poți să faci atâtea combinații geniale fără să te plictisești, încât vei avea sentimentul că nu îți va ajunge o viață ca să încerci zecile de modele de curele de la brandurile de top de pe About You. Dar dacă ești adepta zonelor de confort, te sfătuim să te pregătești preventiv cu o curea albă de damă, o curea neagră, poate chiar o curea cu pietre, și de ce nu o și curea roșie și una argintie lată ca să ai resursele necesare în caz că nu ai timp întotdeauna să te pui în temă cu noile modele de curele din piele pentru femei.

Branduri populare din această categorie
Culori populare din această categorie
Mai multe subiecte interesante
Modă femei
Branduri femei
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
*Cel mai mic preț total din ultimele 30 de zile înainte de reducerea de preț.**Apel gratuit din toate rețelele. Apelurile din străinătate pot fi taxate.***Toate prețurile includ TVA.