Cercei creole366
Vizualizare
Sortează
Culoare
Marca
Preț
Material
MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier

Accesorii statement: cerceii creole

Pune în valoare orice ținută cu accesoriile potrivite! Alege o pereche de cercei creole mari, din materiale strălucitoare sau cu pietre și prezența ta nu va trece neremarcată! Cerceii creole sunt acele accesorii care te scot din încurcătură atunci când vrei să spargi monotonia unei ținute în tonuri neutre sau vrei să dai o notă rafinată unui outfit all-black. Poartă cercei creole din argint cu ținute în culori aprinse, albastru electrizant sau verde smarald, iar pe cei aurii integrează-i într-un outfit roșu. Combină așa cum îți dictează creativitatea și lasă-te admirată!

Prețioși și speciali, cerceii creole cu pietre

Pentru fiecare ținută, pe ABOUT YOU există perechea de cercei potrivită. Pentru evenimente la care ținuta elegantă este obligatorie, poți opta pentru o pereche de cercei mari creole cu pietre, însă fiind bijuterii versatile, se pot combina ușor cu hainele casual, de zi cu zi. Poartă o pereche de cercei rotunzi mari cu o pereche de jeans slim-fit, un tricou alb simplu și un sacou oversize, fără a adăuga alte bijuterii. Cerceii creole sunt creați pentru a ieși imediat în evidență, așa că nu ai nevoie de alte accesorii!

Alege cele mai frumoase accesorii de pe ABOUT YOU!

Întotdeauna se găsește loc în cutia cu bijuterii pentru încă o pereche de cercei. Și încă una, și încă una! Dacă îți plac accesoriile și le porți cu orice ținută din garderoba ta, avem vești bune! Pe ABOUT YOU, magazinul tău online de fashion preferat, găsești orice model de cercei dorești, de la branduri cunoscute. Combină-i așa cum vrei și bucură-te de modă! Pentru că ABOUT YOU este despre ALL OF YOU!

Branduri populare din această categorie
Culori populare din această categorie
Mai multe subiecte interesante
Modă femei
Branduri femei
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
*Cel mai mic preț total din ultimele 30 de zile înainte de reducerea de preț.**Apel gratuit din toate rețelele. Apelurile din străinătate pot fi taxate.***Toate prețurile includ TVA.