DOAR ÎN APP: Până la -50% EXTRA5

Straight leg jeans pentru bărbați662

Jeanși barbati pentru orice ocazie. Descoperă gama de blugi de pe About You!

Blugii clasici bărbătești reprezintă un articol vestimentar ușor de folosit pentru crearea unor outfituri originale. Blugii sunt, fără îndoială, o piesă vestimentară indispensabilă în orice garderobă, însă, de-a lungul timpului, jeanșii au avut urcușuri și coborâșuri pe podiumul modei. Dacă la început blugii făceau parte din îmbrăcămintea de lucru a muncitorilor, astăzi reprezintă un articol vestimentar practic, confortabil și de nelipsit în nicio garderobă.

Prima pereche de blugi, în forma pe care o cunoaștem cu toții astăzi, a apărut pe 20 mai 1873, după ce un croitor pe nume Jacob Davis l-a abordat pe omul de afaceri Levi Strauss și i-a cerut sprijin financiar pentru a-și breveta ideea de pantaloni din denim, care avea să schimbe cu totul moda străzii. În prezent, blugii sunt folosiți pentru a crea outfituri pentru orice ocazie și principalul avantaj al pantalonilor din denim este că pot fi purtați în orice anotimp.

Blugii straight leg, un „must-have“ în garderoba oricărui bărbat

Popularitatea jeanșilor a crescut după ce „băieții răi“ ai Hollywoodului au început să îi poarte în filme. James Dean și Marlon Brando au fost printre vedetele care au dus la popularizarea blugilor albaștri, purtați ulterior de adolescenți din întreaga lume ca simbol al rebeliunii. Blugii drepți sunt în tendințe în ultimii ani, în mare parte datorită popularizării lor în rândul bloggerilor de modă. Avantajul pantalonilor din denim este că pot fi ușor de combinat cu alte articole vestimentare, astfel încât să îți creezi un outfit potrivit, fără prea mult efort. Cu un tricou lejer și teniși, blugii straight leg pot sta la baza unei ținute casual. În vreme ce, dacă adaugi un sacou și pantofi eleganți, ești pregătit pentru o întâlnire formală. Fii mereu pregătit pentru a ieși în evidență și completează-ți astăzi garderoba cu o nouă pereche de straight leg jeans de pe About You.