Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
 Brand header
Toate produsele de la Weekend Max Mara60

Weekend Max Mara: Design iconic în stil italian

În 1983, Weekend Max Mara a luat naștere în Italia ca o ramură a colecției principale Max Mara, oferind o întreagă garderobă de piese relaxate și sofisticate de îmbrăcăminte potrivită pentru femeile care doresc să arate șic chiar și în timpul liber. Celebra casă de modă italiană este probabil cel mai bine cunoscută pentru crearea acestui gen de îmbrăcăminte pe care femeile de pretudindeni le țin decenii înainte de a le transmite generațiilor viitoare. Încă de la înființare, cei de la Weeekend Max Mara s-au angajat să realizeze atât modele atrăgătoare cât și funcționale, iar acest angajament față de calitate se evidențiază și astăzi în fiecare piesă din colecțiile lor. De la paltoane și jachete până la fuste și pulovere, fiecare piesă este concepută pentru tine și gusturile tale, iar această atenție la detalii este cea care face din fiecare articol un clasic atemporal.

Weekend Max Mara îți oferă ținute classy pe timpul sezonului rece

Fie că ai chef de o escapadă de weekend sau doar ai nevoie de un pic de confort în plus într-o zi lungă la serviciu, Weekend Max Mara e aici pentru tine. Poți alege un pulover Weekend Max Mara, pe care să îl combini cu blugi sau pantaloni comozi și, astfel, poți crea un look care să se potrivească cu personalitatea ta în doar câteva minute. Există câte un stil pentru fiecare ocazie, astfel încât tu să poți crea ținute la fel de unice ca tine. Articolele lor sunt perfecte pentru sezonul rece - de la paltoane Weekend Max Mara elegante și jachete confortabile până la pantofi sport, cizme și alte accesorii, modelele Weekend Max Mara își propun să-ți scoată în evidență calitățile și feminitatea, pentru ca tu să te exprimi liber, chiar și în zilele ploioase sau mai mohorâte.

Articolele Weekend Max Mara sunt ușor de purtat

Îmbrăcămintea Weekend Max Mara este ușor de purtat și combinat pentru ca tu să ai mai mult timp pentru tine. Realizate din materiale de înaltă calitate, prietenoase cu pielea, te vei simți confortabil și elegantă pe parcusul zilei. Știm cât de important este ca garderoba să-ți scoată în evidență formele naturale. Versatilitatea și naturalețea pieselor Weekend Max Mara te vor face să îndrăgești micile momentele creative de dimineață. Experimentează și construiește-ți ținutele de zi cu zi în propriul tău ritm și stil! Pe ABOUT YOU poți alege dintr-o selecție variată de piese Max Mara online, gata să te ajute să-ți exprimi feminitatea și stilul liber.