Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș

UNDER ARMOUR – Un brand cu atitudine

Universul articolelor sportive este vast și aparent impenetrabil de alte nume în afara celor deja consacrate. Cu toate acestea, UNDER ARMOUR și-a făcut loc în lumea legendelor și se numără acum printre mărcile preferate de sportivi. Având misiunea de a oferi cumpărătorilor articole vestimentare, pantofi sport și accesorii performante, ce asigură un nivel superior de confort, acest brand investește continuu în tehnologie de ultimă generație și dezvoltare. Brandul a cunoscut o ascensiune fulminantă și se adresează în special sportivilor determinați, cu spirit de învingător.

De la viziune la legendă în doar câțiva pași

Povestea UNDER ARMOUR este o sursă de inspirație pentru mulți vizionari din lumea afacerilor. Fondatorul companiei, fotbalistul Kevin Plank, a pus bazele afacerii în anul 1996. Nemulțumit de cât de umede, incomode și grele îi erau tricourile din bumbac atunci când juca pe teren, fotbalistul a decis să creeze lenjerie de corp cu materiale împrumutate din lenjeriile intime ale femeilor care păstrau uscate piesele vestimentare. Astfel, a creat articole vestimentare care își păstrau prospețimea și rămâneau uscate în timpul jocului. Popularitatea brandului a luat amploare mai ales pentru că fondatorul a început să își distribuie produselor unor jucători de fotbal pe care îi cunoștea, dar și când brandul său a apărut în filmul „Any Given Sunday” al lui Oliver Stone.

UNDER ARMOUR – fashion și tehnologie

Brandul este renumit pentru articolele sale sportive, colecțiile sale incluzând de la tricouri și bluze, pantaloni scurți, pantaloni de trening și colanți, bluze de trening și jachete la pantofi sport, lenjerie intimă, șosete și rucsacuri adresate tuturor categoriilor de vârstă, bărbați și femei, și disponibile și în magazinul online UNDER ARMOUR. Cu toate că designul este modern, practic și în ton cu tendințele, brandul se concentrează foarte mult și pe utilizarea celor mai noi tehnologii, pentru a garanta confort optim și performanță. Acesta folosește tehnologie cu Infraroșu pentru recircularea căldurii în jurul corpului, tehnologie Coldback pentru a reflecta căldura și tehnologie MagZip, ce permite tragerea fermoarului cu o singură mână. UNDER ARMOUR creează articole cu atitudine pentru învingători care adoră competiția și înfruntă obstacolele fără ezitare.