Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la Ted Baker285

TED BAKER - trăiește cum îți place

Nu e greu să-ți creezi un stil vestimentar al tău atunci când trăiești așa cum îți place. Alegerile tale nu sunt niciodată greșite dacă pleci de la o filosofie de viață simplă: să fii out of the box e un avantaj, nu un handicap. Pe ABOUT YOU găsești inspirație pentru ceea ce porți în fiecare zi.

Stilul aparte TED BAKER London

Cu îmbrăcămintea TED BAKER poți fi cu un pas înaintea tuturor. Dă tonul în grupul tău de prieteni și explorează colecția de haine TED BAKER pentru femei și bărbați de pe ABOUT YOU! Vei descoperi amestecuri îndrăznețe de materiale și culori, create cu scopul de a celebra viața simplă și autentică. Cămăși înflorate, rochii în culori pastelate și tricouri, care pot trece ușor drept opere de artă, inspiră același lucru: nimic nu te poate răni. E timpul să trăiești așa cum îți place.

Cămăși TED BAKER pentru zile însorite

Când porți o cămașă TED BAKER radiezi, indiferent de împrejurare. Dacă ești mai mult a T-shirt guy, vei fi surprins cât de repede vei trece la cămăși înflorate. Țesăturile fine și amestecul îndrăzneț de motive și culori vor face din fiecare zi de purtare o sărbătoare. Cămășile Sitcom, din in și bumbac, se completează cu o pereche de pantaloni TED BAKER gri. Adaugă o pereche de adidași TED BAKER albi și vei avea tabloul complet al unei opere de artă de inspirație britanică.

Festivalul culorilor cu rochiile TED BAKER

De la rochiile skater la ținutele statement, colecția TED BAKER femei este dominată de opulență florală. O rochie TED BAKER de cocktail cu imprimeu floral și guler în V te va aduce în centrul atenției la orice eveniment. Un pantof cu toc sau o pereche de sandale TED BAKER sunt o alegere potrivită pentru rochiile de cocktail. Alege ce ți se potrivește de pe ABOUT YOU și bucură-te de livrare și retur gratuite!