Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la Nike Sportswear678

Un singur brand, mai multe direcții: Nike Sportswear

În 1972, Bill Bowerman și Phil Knight au proiectat un model propriu de pantofi sport, pe care, în onoarea zeiței grecești a victoriei, l-au denumit Nike. Tot atunci s-a făcut cunoscut în întreaga lume și logo-ul firmei – celebrul swoosh. Nike Sportswear reprezintă o linie adânc inspirată din dragostea și pasiunea pentru sport, în care și tu îți poți regăsi pasiunile și stilul de viață. Cu geaca foiță Nike, care se potrivește de minune cu o borsetă purtată în același stil, ești mereu pregătit pentru schimbările meteo neprevăzute și situațiile spontane din viața ta.

Simte-te liber cu pantaloni Nike Sportswear!

Știm la fel ca tine că gustul libertății e atât de ademenitor încât de foarte puține ori îi reziști, motiv pentru care, pe portalul tău online de fashion, te poți bucura din plin de el și de dorințele tale. Sună de-a dreptul ieșit din comun, dar da, aici găsești cea mai mare gamă de produse vestimentare, încălțăminte și accesorii, direct de la brandul tău favorit. Fie că ești în căutare de bluză Nike Air damă sau o bluză Nike Air bărbați, pe care să o asortezi cu o pereche de pantaloni Nike Sportswear și cu un rucsac din aceeași gamă sau cauți pur și simplu o pereche de Nike Sportswear adidași, aici găsești tot ce îți dorești.

Accesorii Nike Sportswear online pentru orice împrejurare

E deja cunoscut faptul că accesoriile sunt cele care dau viață oricărei ținute, chiar și atunci când vine vorba de outfiturile sportive. Mergi cu prietenii la o plimbare prin parc sau la un joc de tenis? Șepcile Nike vor face diferențe majore de atitudine între tine și ceilalți, asta pentru că spiritul fresh al brandului se va reflecta imediat asupra ta! Fii zilnic în spiritul brandului Nike și… just do it!