Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
 Brand header
Toate produsele de la NEW LOOK163

NEW LOOK - când vrei să arăți mereu altfel

Viața ta se desfășoară într-un ritm alert. Acum ești relaxat, acasă, într-o oră trebuie să intri într-o ședință pe Zoom, pentru ca pe seară să mergi cu prietenii la cinema. Pentru a arăta bine în orice moment, ai nevoie de un aliat în alegerea ținutelor tale. Pe ABOUT YOU găsești mereu ce ți se potrivește în orice moment al zilei.

Colecția de haine NEW LOOK, inspirată de tine

Când cauți îmbrăcămintea potrivită pentru un eveniment din viața ta, oprește-te la hainele care reușesc cel mai bine să-ți oglindească personalitatea. Marele atu al ținutelor NEW LOOK este că par a ști totul despre tine, indiferent ce porți. Pentru că mereu vrei să arăți altfel, descoperă colecția de rochii NEW LOOK de pe ABOUT YOU! Exemplare mulate, stil draperie, trei sferturi sau mai sus de genunchi, rochiile NEW LOOK îți permit să jonglezi cu stilurile în orice situație. Foarte căutate vara sunt și topurile. Un tricou body NEW LOOK îți va pune în evidență talia subțire și va oferi un contrast reușit cu o pereche de pantaloni NEW LOOK.

De ce sunt fermecători blugii NEW LOOK

Cine nu-și poate imagina viața fără jeans, va iubi o pereche de blugi NEW LOOK. De la modele skinny, la blugi evazați, tăiați în genunchi sau în stilul anilor '90, jeanșii NEW LOOK de pe ABOUT YOU sunt pentru momentele în care vrei să arăți mereu altfel. Foarte sexy sunt blugii scurți, din bumbac 100%, asortați cu o pereche de ghete NEW LOOK.

Descoperă geci NEW LOOK de cumpărat vara

Pe principiul sănătos care spune să-ți cumperi vara sanie și iarna car, profită de oferta de nerefuzat la geci NEW LOOK care nu sunt pentru sezonul cald. Alege ce-ți place și comandă de pe ABOUT YOU cu livrare gratuită! Dacă ceva nu-ți vine, poți returna tot gratuit.

Descoperă din 25.11.2022 reducerile uriașe de Black Friday Sale. Acolo poți găsi super oferte de la NEW LOOK de Black Friday.