Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
 Brand header
Toate produsele de la Miss Selfridge19

MISS SELFRIDGE - Modă britanică pentru femei

MISS SELFRIDGE este un brand britanic care produce îmbrăcăminte de damă și își are originile în faimosul lanț de magazine Selfridges. Hainele sunt destinate, în general, tinerilor, dar pot fi potrivite oricărei femei căreia nu îi e frică să se exprime liber. Acest brand îți va rezolva dilemele legate de ce să porți prin gama variată de produse pe care o pune cumpărătorilor la dispoziție.

Hainele MISS SELFRIDGE - Între elegant și jucăuș

Hainele pe care o femeie alege să le poarte sunt reprezentative pentru personalitatea ei, dar trebuie să fie și potrivite pentru momentul zilei în care le îmbracă. MISS SELFRIDGE propune articole pentru orice ocazie. Poți opta pentru o rochie MISS SELFRIDGE simplă, elegantă, pentru birou sau pentru o rochie cu imprimeuri florale, care au devenit deja iconice pentru acest brand. În continuare, poți alege să îți completezi ținuta cu un sacou MISS SELFRIDGE sau o jachetă. În ceea ce privește încălțămintea o pereche de sandale cu toc MISS SELFRIDGE sau una de sneakers ar trebui să fie nelipsite din garderoba ta. Odată ce vine seara și te îndrepți spre o întâlnire cu prietenii, poți opta pentru o pereche de jeans MISS SELFRIDGE sau o fustă chic, pe care să le asortezi cu un top într-o culoare vibrantă.

Îmbrăcăminte de damă MISS SELFRIDGE care nu are vârstă

MISS SELFRIDGE este cunoscut pentru faptul că produce îmbrăcăminte de damă pentru femeile care știu să se bucure de viață și nu se feresc să se exprime liber. Iar dacă ești mai micuță, alege rochii de la MISS SELFRIDGE PETITE, cu siguranță vei găsi ceva ce ți se potrivește. Considerat în mod convențional un brand dedicat tinerilor, astăzi MISS SELFRIDGE are o gamă completă de articole de îmbrăcăminte care este potrivită pentru orice vârstă. Găsești selecția de produse vestimentare MISS SELFRIDGE online pe ABOUT YOU, unde te poți bucura de livrare și retur gratuite. În plus, ai 100 de zile la dispoziție pentru retur.