Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la Marc O'Polo616

MARC O'POLO - Simplitate scandinavă

MARC O'POLO este un brand care produce îmbrăcăminte și încălțăminte unisex cu un aer modern și contemporan. Avându-și originile în Stockholm, acest brand prețuiește materialele de bună calitate și atenția la detalii. Filozofia fondatorilor a fost să creeze haine care dau libertate oamenilor să se exprime și să fie ei înșiși. Astăzi, acest concept este vizibil în îmbrăcămintea lejeră și casual pe care o produc.

Articole esențiale în garderoba oricui

MARC O'POLO este un brand care și-a creat o personalitate foarte puternică și care înțelege nevoia omului modern de a se îmbrăca chic, casual și stylish, dar fără prea mult efort. Astfel, poți descoperi o gamă de variată de produse pe care oricine trebuie să le aibă în garderoba sa și care sunt foarte ușor de combinat. Începând de la tricouri simple în culori uni, la jeans MARC O'POLO Denim sau fuste, cu aceste articole vestimentare vei putea să combini formalul cu informalul.

Întregește-ți ținuta cu piese MARC O'POLO

Odată creată o ținuta este momentul să te gândești la detalii, precum ce jachetă sau pantofi se potrivesc. MARC O'POLO vine în ajutorul tău și în această privință cu o colecție de geci și încălțăminte. Poți opta pentru o jachetă MARC O'POLO mai groasă, pe care să o schimbi cu o geacă din denim odată ce vremea bună își face apariția. În ceea ce privește pantofii MARC O'POLO, cuvântul care îi caracterizează cel mai bine este confortul. Poți alege o pereche de de sneakers, sandale MARC O'POLO sau niște espadrile șic care să iasă în evidență.

Descoperă universul MARC O'POLO online pe ABOUT YOU

Fii cu ochii pe toate piesele semnate MARC O'POLO, iar garderoba ta se va transforma. Inspirația de tip scandinav te va ajuta să combini piese clasice în moduri inedite pentru a te face remarcat. Așa cum știi, pe ABOUT YOU ai livrarea și returul mereu gratuite, iar pentru retur ai la dispoziție 100 de zile.