Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș

Karl Kani – stil urban și relaxat – cumpără online

Karl Kani a reușit să reziste de-a lungul timpului datorită pasiunii pentru cultura hip-hop și moda relaxată. În 1989, la Los Angeles, SUA, un designer îndrăzneț pe nume Carl Williams înființează brandul care avea să fie adorat și promovat de către foarte mulți rapperi bine cunoscuți, inclusiv 2Pac. Acesta a revoluționat industria street wear-ului, introducând prima linie Big & Tall a brandului în 1995, după numeroase conversații cu starurile NBA care se plângeau că nu pot purta articolele sale vestimentare. Astfel, Karl Kani a devenit brandul preferat al tuturor iubitorilor de cultură urbună, de la dansatori, cântăreți până la sportivi și atleți de performanță. Astăzi poți recunoaște foarte ușor piesele vestimentare Karl Kani după logo-ul-semnătură care l-a consacrat. Fun fact: „Kani” vine de la “Can I?” cu un „K” stilizat în loc de „C” obișnuit.

Construiește o ținută streetwear doar cu Karl Kani

Vei găsi orice ai nevoie pentru o ținută streatwear dacă alegi brandul Karl Kani. Atât pentru bărbați cât și pentru femei, vei găsi modele cu printuri bine stilizate, culori vii și stil urban și croieli care te vor scoate în evidență. De la accesorii, pantofi sport, până la tricouri Karl Kani, bluze și hanorace și hoodies Karl Kani, ai de ales dintre foarte multe variante și stiluri, reușind cu ușurință să-ți pui la punct ținuta mult dorită doar cu piesele Karl Kani. Pasiunea pentru hip-hop și fashion a făcut ca designerul să creeze întotdeauna colecții pentru publicul larg, pentru gusturi și culturi diverse, acesta fiind motivul pentru care te regăsești ușor în moda lui. Poți comanda chiar acum o selecție variată de produse Karl Kani din magazinul nostru online.

Karl Kani: modă hip-hop pe cele mai înalte culmi

Brandul a făcut furori de-alungul timpului printre vedetele Hip-Hop și R&B ale vremii, staruri NBA și numeroase persoane publice, datorită stilului inovator de a crea haine largi, cu mărimi mari și croieli relaxate, dar cu lungimea taliei potrivită. Designerul Carl Williams a pus pe harta internațională moda urbană, reușind să spargă orice bariere de conformism. Karl Kani este despre tinerețe și rebeliune, devenind foarte appealing pentru generațiile tinere care își doreau să se diferențieze prin propriul stil. Fie că voiai să porți căciulă vara, pantaloni largi sau tricouri lungi toamna, brandul a încurajat generații întregi să devină ceea ce își doresc și să se exprime liber prin modă și muzică. Acum poate fi rândul tău să continui tradiția. Cumpără online sute de piese vestimentare Karl Kani moderne sau cu aspect retro din magazinul nostru!