Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la ICEBREAKER133

icebreaker – Îmbrăcăminte funcțională de înaltă performanță

Icebreaker este unul dintre cele mai importante branduri de îmbrăcăminte funcțională pentru ieșirile în aer liber și natură, conceput și proiectat în jurul filozofiei sustenabilității, folosind fibre naturale, acordând o atenție deosebită bunăstării animalelor. icebreaker a început când, în 1994, Jeremy Moon, pe atunci în vârstă de 24 de ani, a întâlnit un fermier producător de lână Merinos în Noua Zeelandă. Aceștia au dezvoltat la început câteva prototipuri de lenjerie termică din lână Merinos, o fibră care era pe atunci atât de puțin valoroasă, încât era vândută la un preț mic doar pentru a fi amestecată cu lâna tradițională. Cei doi au văzut potențialul acestui material unic și au început să lucreze la dezvoltarea de produse funcționale. În 1996, ia naștere icebreaker, bazându-se pe viziunea de a crea îmbrăcăminte funcțională de înaltă performanță din materiale durabile.

icebreaker – protecție termică și stil cât cuprinde

De atunci, icebreaker a continuat să inoveze prin introducerea de noi stiluri și țesături în gama lor, respectându-și în același timp valorile de bază. Poți găsi lenjerie icebreaker, îmbrăcăminte exterioară, șosete și accesorii pe bază de fibre naturale. Fiecare anotimp are avantajele și dezavantajele sale, iar icebreaker este aici pentru a-ți oferi protecția de care ai nevoie. Fie că ești pe pârtii, faci drumeții la munte, fie că te plimbi pe străzi, icebreaker îți va oferi confort și o mulțime de stiluri. Îmbrăcămintea icebreaker îți va conferi protectie termică împotriva tuturor condițiilor meteorologice și în același timp te va ajuta să economisești timp atunci când îți construiești ținuta. Cu o mare varietate de modele de haine funcționale, icebreaker te va face să arăți mereu classy și gata oricând de drum.

icebreaker – croiuri confortabile și design elegant

Piesele vestimentare icebreaker sunt o necesitate în orice garderobă, de ambele sexe, datorită croiurilor confortabile, materialelor folosite, în special lâna Merinos, și a modelelor sale simple, dar elegante. Sunt perfecte pentru orice ocazie; de la drumeții pe munte la ieșiri sau întâlniri sau chiar pentru o zi încărcată la birou. Modelele lor simple sunt ușor de combinat cu diferite articole din dulapul tău. Adaugă o bluză confortabilă icebreaker, combin-o cu blugii tăi preferați, adaugă o pereche de adidași simpli și esti gata de drum. Dacă vremea de afară o impune, nu uita să adaugi un hanorac sau o bluză de trening călduroasă. De fiecare dată când porți articole semnate icebreaker, susții produse sustenabile, create cu pasiune pentru inovație și funcționalitate în cele mai aprige condiții meteo.