Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la Happy Socks2

HAPPY SOCKS: Șosete vesele și colorate pentru copilul din tine

Fericire și culoare în fiecare zi cu șosete HAPPY SOCKS

HAPPY SOCKS este un producător suedez de ciorapi, lenjerie și costume de baie. Compania a fost fondată în 2008 de Mikael Soderlindh și Viktor Tell. Cei doi fondatori au avut o viziune: să răspândească fericirea, transformând un element vestimentar esențial de zi cu zi într-o piesă de design colorată. În 2008 șosetele erau elemente esențiale, dar lipsite de creativitate, în culori uni, cu modele albe, gri și negre. HAPPY SOCKS a creat designuri vesele și colorate, care fac din șosete un articol vestimentar unic. Astăzi HAPPY SOCKS a ajuns în 90 de țări, pe fiecare continent. HAPPY SOCKS poate fi găsit în peste 10.000 de magazine de îmbrăcăminte de top din întreaga lume, printre care și ABOUT YOU.

Șosete HAPPY SOCKS vesele și confortabile

Oferă-ți cel mai bun început posibil de zi cu șosete colorate HAPPY SOCKS. Înnoiește-ți garderoba cu articole esențiale sau găsește cadoul perfect, care va aduce zâmbete celor dragi. Șosetele HAPPY SOCKS combină designuri unice pentru a-ți colora zilele. HAPPY SOCKS oferă șosete colorate confortabile de calitate, fiind confecționate 86% din bumbac. În gama sunt incluse șosete cu modele HAPPY SOCKS. Dungi, buline, modele geometrice, modele de sezon, modele tematice pentru diverse evenimente – toate fac din șosetele HAPPY SOCKS un articol vestimentar unic. Indiferent dacă îți dorești sosete lungi pentru bocanci sau șoseste scurte, perfecte pentru teniși, pe ABOUT YOU găsești mereu modelul potrivit pentru nevoile tale

Găsește cele mai tari produse pe ABOUT YOU!

Alege acum de pe ABOUT YOU șosete HAPPY SOCKS vesele și colorate. Sunt disponibile modele diverse, care îți vor însenina ziua. Le poți cumpăra pentru tine sau le poți oferi în dar. Comandă acum pe ABOUT YOU.ro. Livrarea și returul sunt gratuite și ai la dispoziție 100 de zile pentru retur.