Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la GAP1.049

GAP – modă casual pentru toată lumea

În cazul în care calitatea aflată în cea mai bună simbioză cu stilurile modei ar avea un nume, atunci acesta ar fi cu siguranță GAP. Renumitul brand de modă își are originea în mijlocul însoritului San Francisco și trimite, de peste ocean, look-uri elegante în dulapurile noastre. Brandul de modă a fost fondat încă din 1969 de Doris și Donald G. Fisher, care au dat creației lor un nume distinctiv, deoarece GAP vine de la „Generation Gap”, ceea ce înseamnă separarea de tot ceea ce este părintesc și convențional – aici se observă în mod evident, că cei doi au dorit să își afirme propriul simț al modei chiar de la început, departe de mainstream și de standardul existent. La început, cei doi designeri au preluat idei de modă de la alte branduri, cum ar fi Levi's, care era foarte popular în rândul tinerilor. Cu toate acestea, din 1982, a existat necesitatea de a proiecta propria linie de modă, iar accentul a fost pus pe propriile idei și inspirații. Acest lucru a fost bine primit și gama s-a extins sezon după sezon. Asta nu e tot, brandul a ajuns curând cunoscut dincolo de granițele SUA, până în Europa și apoi Asia – iar astăzi GAP este un nume cunoscut la nivel mondial, care reprezintă moda de înaltă calitate, cu stilurile casual și trendy.

Cu GAP ești cel mai bine îmbrăcat

Între timp, GAP a devenit o autoritate în lumea modei și continuă să reprezinte calitatea înaltă și deliberată precum și design-urile care sunt în pas cu moda. Cu toate acestea, pe lângă piesele la modă, accentul se pune în primul rând pe piesele atemporale și simple, care sunt, mai presus de toate, lejere și completează în mod optim aspectul casual. Calitatea superioară este vizibilă chiar din exterior, țesăturile sunt de înaltă calitate și se așază plăcut și confortabil pe piele. În gama vestimentară vei găsi haine pentru stilurile tale de zi cu zi, precum și pentru aspectul elegant de afaceri sau pentru îmbrăcămintea lejeră din timpul liber. Brandul oferă îmbrăcăminte din cap până în picioare pentru femei, bărbați și copii. Din colecție face parte acum, o nouă gamă sportivă, separată de celelalte. Pentru a completa totul perfect, gama include și pantofi. Colecțiile se bazează pe tendințele actuale de pe podiumurile de modă și stradă, dar oferă și numeroase piese de bază. Dacă arunci o privire asupra modei pentru femei, poți alege între rochii drăguțe cu imprimeu floral sau hanorace lejere, monocrome, precum și între bluze feminine din țesături fluide sau pantaloni scurți la modă în culori neconvenționale, cum ar fi sorbet, măsliniu sau verde mentă.

GAP – modă durabilă pentru toată lumea

Bărbații sunt, de asemenea, echipați din cap până în picioare. Aici poți găsi tricouri, precum și lenjerie de corp sau cămăși și costume. Indiferent de ce îți lipsește din dulap, sau de ocazia pentru care vrei să te îmbraci – totul este aproape și ajunge în dulapul tău cât ai clipi. Și cei mici? Chiar și aceștia au aici o gamă largă pentru toate ocaziile. Fetele și băieții vor găsi aici haine de la A la Z, cu design-uri drăguțe și specifice copiilor, care sunt, de asemenea, extrem de rezistente. Și știai că marca încearcă, de asemenea, să devină mai durabilă în ceea ce privește producția de îmbrăcăminte și să aibă în vedere mediul înconjurător? O parte din bumbac este deja cultivat într-un mod eficient din punct de vedere al resurselor, iar consumul de apă este menținut cât mai scăzut posibil. Brandul își asumă, de asemenea, responsabilitatea socială, arătând că accentul este pus pe oameni, astfel încât, cu GAP faci bine în toate privințele!