Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș

Dr. Martens - Un brand născut din întâmplare, dar consolidat de calitate

Când vine vorba de încălțăminte, brandul Dr. Martens este lider și face echipă cu ABOUT YOU. Cu o istorie de mai bine de 100 de ani, Dr. Martens oferă și acum încălțăminte de cea mai bună calitate. De ce sunt cei mai buni și de ce toată lumea îi alege? Răspunsul este simplu: datorită pernelor de aer pe care fiecare pereche Dr. Martens le are. Așa cum sugerează și numele brandului, ideea i-a venit doctorului Märtens, Klaus Märtens, un german proaspăt întors din război care și-a scrântit glezna la schi. Avea nevoie de o pereche de bocanci mai ușori, mai flexibili și cu talpa mai moale. Și-a creat propria pereche, iar împreună cu un prieten, Herbet Funck, au deschis o fabrică la Munchen. Primele perechi le-au vândut pe nerăsuflate, în principal femeilor de peste 40 de ani. Ulterior, o companie britanică de pantofi, Griggs Group, investește în concept, schimbă denumirea ca să sune bine în engleză și îl lansează în Marea Britanie. Așa s-a născut brandul Dr. Martens online.

Dr. Martens - Emblema spiritului liber

În anii ’60, bocancii Dr. Martens au început să fie extrem de populari în Marea Britanie și să fie purtați de aproape orice muncitor, pompier sau polițist. Din anii ’70, ghetele Dr. Martens au devenit un simbol al spiritului deschis și al libertății de a fi absolut ce vrei, pentru că erau purtați de muzicieni, punkeri și “skinheads”, mai precis de toți reprezentanții subculturilor din Marea Britanie. Li se ziceau pe scurt “Doc Martens”, “Docs” sau DMs. Faima lor s-a extins încet-încet pe tot mapamondul și au început să spargă toate barierele. Acum, Dr. Martens online este un brand-etalon al calității, protecției și confortului. Modelul lor cel mai popular din anii ’60, bocancii 1460, este produs și astăzi, sub diferite forme, dar rămâne una dintre cele mai vândute perechi ale tuturor timpurilor - iar acum, poți cumpăra bocancii de pe ABOUT YOU.

Dr. Martens online - Pășește cu încredere spre libertatea stilului personal

Nu trebuie să mergi să îi cumperi, dar cu siguranță vei merge diferit după ce vei încălța o pereche de Dr. Martens, cumpărată de pe ABOUT YOU. Perna de aer, materialul de calitate și design-ul funky te vor face să simți că plutești și că te poți exprima exact așa cum dorești tu. Pantofii Dr. Martens se evidențiază și prin cusătura galbenă din jurul tălpii, dar și prin stilul neconvențional. Poți alege dintre o diversitate de culori și design-uri, toate menite să te ajute să te exprimi în voie și să ții pasul cu trend-urile din fashion. Caută modelul preferat de Dr. Martens online și comandă-l acum - ABOUT YOU ți-l aduce până în fața casei tale. Alege să investești pe termen lung - cu siguranță pantofii cumpărați de la Dr. Martens îi vei purta ani buni de acum încolo. La ABOUT YOU, totul e mai simplu, la un click distanță.