Toate produsele de la DKNY75
Rochie DKNY pe mai multe culori, Vizualizare produs

Premium

DKNY

969,90 lei
Mărimi disponibile: 34, 36, 38, 40
Tricou DKNY pe alb, Vizualizare produs

Premium

DKNY

297,90 lei
Mărimi disponibile: XXS, XS, M, L
Rochie DKNY pe albastru, Vizualizare produs

Premium

DKNY

789,90 lei
Mărimi disponibile: 36, 36-38
Rochie 'CAMI' DKNY pe verde pastel, Vizualizare produs

Premium

DKNY

719,90 lei
Mărimi disponibile: 34, 36, 38, 42

Modă urbană made by DKNY

Încă de la înființarea sa, în 1989, brandul DKNY a fost sinonim cu New York-ul. Inspirat din energia orașului și din natură, stilul DKNY este creat pentru oamenii încrezători, puternici, care știu ce își doresc de la viață și găsesc un echilibru în tot ceea ce fac. În spatele brandului se află designerul Donna Karan, care și-a dedicat întreaga viață realizării unora dintre cele mai frumoase articole vestimentare atât pentru femei, cât și pentru bărbați, iar în prezent este unul dintre numele apreciate ale fashionului mondial. Modă urbană pe placul tuturor celor care sunt mereu pe fugă, trăiesc din plin agitația orașului, dar aleg să poarte haine care să îi scoată din anonimat și să care să îi ajute să își exprime personalitatea. Așa ar putea fi definit DKNY.

Alege gecile călduroase DKNY de pe ABOUT YOU!

Fii mereu pregătit pentru iarnă și alege una dintre gecile călduroase de la DKNY Ce vei primi? Un articol care să te ajute să faci față temperaturilor scăzute din timpul sezonului rece, realizat dintr-un material neted, cu cusături ton în ton, cu glugă căptuşită, cu fermoar și căpușeală teddy. Nu lăsa temperaturile scăzute să te țină în casă și continuă să te bucuri de zumzetul orașului! Alege gecile DKNY care te ajută nu doar să te bucuri de timpul petrecut în aer liber, pentru că sunt confortabile și călduroase, dar nici nu te lasă să fii invizibil. Stilul DKNY este, adesea, extravagant, dar și cu nuanțe de conservatorism. Un echilibru perfect pentru un stil special.

Pe ABOUT YOU, magazinul tău online de fashion, găsești modele de geci care îți vor ține de cald în timpul zilelor friguroase de iarnă. Profită de ofertele noastre și fii parte din povestea urbană a brandului DKNY.

MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier
*Cel mai mic preț total din ultimele 30 de zile înainte de reducerea de preț.**Apel gratuit din toate rețelele. Apelurile din străinătate pot fi taxate.***Toate prețurile includ TVA.