Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
 Brand header
Toate produsele de la Cream195

Hainele Cream - ușor de purtat, ușor de iubit!

Create având la bază un vibe boho, hainele Cream oferă libertate de mișcare în crearea unor outfituri pline de optimism. Cei care iubesc luxul boem, cu o notă scandinavă, vor găsit în gama de îmbrăcăminte Cream o gură de aer proaspăt, într-o notă vintage. Încă din 2004, de la crearea universului Cream, fiecare colecție a acestui brand a fost impregnată cu detalii inedite, care să-i atragă pe nostalgici în poveștile de odinioară. Pe ABOUT YOU, vei găsi o gamă variată de îmbrăcăminte Cream care să te ajute să-ți formezi propriul stil.

Articole vestimentare accesibile pentru toate gusturile

Avantajul articolelor vestimentare care poartă semnătura brandului Cream este că acestea pot fi purtate de oricine își dorește să se simtă liber și încrezător în forțele proprii. Indiferent de stilul abordat - sport, casual ori elegant, veți găsi în colecția Cream articole vestimentare care să te mulțumească. Rochii vaporoase, fuste midii, pulovere oversized, topuri colorate, colanți cu dantelă, dar și pantaloni din stofă - acestea sunt doar câteva dintre articolele pe care le vei găsi în colecția Cream, dacă decizi că acest brand este potrivit pentru tine.

Profită de ofertele de pe ABOUT YOU și formează-ți o garderobă boho, din care să îți poți forma outfituri pentru toate momentele și evenimentele din viața ta. O rochie Cream pentru o petrecere pe plajă. O fustă din jeans, un tricou din dantelă și o jachetă albă pentru zilele de vineri de la birou. O pereche de pantaloni și un pulover pentru întâlnirile cu prietenii. Alegerea îți aparține! Și, dacă n-ai aflat până acum, este important să știi că la ABOUT YOU returul este gratuit. Nu îți fie teamă să experimentezi și să îți reînnoiești garderoba cu articole vestimentare Cream online.