Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la CONVERSE206

CONVERSE, brandul care a schimbat lumea

Există destule branduri care au reușit, de-a lungul timpului, să-și facă un renume pe piața internațională. Însă puține dintre ele au reușit să atingă performanțele obținute de CONVERSE. Compania americană lansată cu mai bine de 110 ani în urmă a făcut ravagii la nivel global. O foarte mare perioadă de timp, produsele CONVERSE s-au aflat în topul preferințelor consumatorilor de încălțăminte casual. Datorită stilului inconfundabil, ce a ajuns să fie asociat cu rebelii și atitudinile diferite, produsele lansate sub acest brand reușesc să transmită un mesaj puternic și să ofere purtătorului o aură modernă. Așa că, dacă ești în căutarea unor combinații mai neobișnuite, cu ajutorul cărora să te remarci într-un grup mai mare, sau dacă pur și simplu îți place să te îmbraci comod, site-ul nostru îți pune la dispoziție o gamă foarte variată de produse CONVERSE online.

Scurtă istorie a companiei CONVERSE

Povestea companiei a început în anul 1908, când Marquis Mills CONVERSE, un manager de doar 47 de ani cu o vastă experiență în vânzarea de încălțăminte, a decis să înființeze CONVERSE Rubber Shoe. La început, CONVERSE se ocupa de producția cizmelor de cauciuc, însă începând cu anul 1915 a trecut la fabricarea de încălțăminte sport. În continuare unul dintre cele mai populare modele ale companiei, bascheții CONVERSE All Star au fost lansați în anul 1917 și au avut un succes nebun pe piața americană. Apoi, în 1923, vizita unui jucător de baschet pe nume Charles Taylor a avut un impact neașteptat. Acesta a intrat într-un magazin al companiei plângându-se de dureri cauzate de bascheții pe care-i purta la meciuri. Însă cei de la CONVERSE i-au oferit, în schimb, un job, Taylor devenind astfel ambasador al brandului și un important promotor al imaginii brandului.

O gamă variată de produse

Deși încălțămintea este în continuare în atenția principală a companiei americane, vei descoperi o mare varietate de produse CONVERSE online. Astfel, pe lângă All-Star sau Chucks, poți găsi în ofertele noastre tricouri sport, pantaloni sau chiar pulovere care se remarcă prin designul inedit și prin îndrăzneala formelor și a culorilor. Dacă ești altfel și îți place să-ți etalezi stilul propriu, produsele CONVERSE reprezintă o opțiune excelentă.