Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș

Colecțiile COLUMBIA - gata de aventură!

COLUMBIA este un brand sportiv de renume mondial, capabil să reziste celor mai exigente aventuri. Este special creat pentru toți cei care îmbrățișează spiritul de aventură, bazat întotdeauna pe criterii de performanță și calitate testată. COLUMBIA prezintă o gamă variată de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii sport pentru bărbați, femei și copii. Descoperă colecțiile COLUMBIA online pe ABOUT YOU!

Fii gata de noi aventuri cu o geacă COLUMBIA

Cum ar fi aventurile tale, pe munte sau la ski, fără o geacă COLUMBIA? Mult mai dificile, probabil. Toate produsele COLUMBIA îți asigură un nivel optim de confort și respirație a corpului în momentele de efort. Mai mult decât atât, o geacă COLUMBIA omni-heat poate păstra eficient căldura pe care corpul tău o produce. Vei aprecia cu siguranță această tehnologie unică de fabricație. Pe ABOUT YOU găsești o selecție de geci COLUMBIA care să te salveze de aceste detalii extrem de importante în aventurile tale. Mai ai nevoie de ceva? Completează-ți ținuta sportivă cu o pereche de adidași COLUMBIA sau un alt tip de încălțăminte outdoor care să-ți asigure aderență și funcționalitate! Alege acum materialul (plasă, textil, velur), modelul sau tipul de fermoar pe care îl consideri cel mai potrivit aventurile tale.

Descoperă beneficiile unui brand premium

Fii în siguranță și în deplin confort cu un brand premium pe care te poți baza de fiecare dată! Pe ABOUT YOU găsești geacă COLUMBIA pentru bărbați, dar și echipamente de damă sau pentru copii. Poți alege și jachete COLUMBIA, ideale pentru drumeții ușoare sau plimbări urbane în sezonul rece. De asemenea, alte articole vestimentare originale COLUMBIA te așteaptă să le descoperi și să le comanzi! Dacă ai pregătită o aventură, singur sau cu cei dragi, intră și cumpără produsele dorite. Pe ABOUT YOU este simplu și ușor. Ai livrare și retur gratuit! În plus, poți alege să plătești ramburs, la primirea coletului.