Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la bugatti58

Bugatti - hainele din spatele succesului

Bugatti este sinonim cu eleganța și bunul gust, iar, dacă acestea sunt atributele care te caracterizează și pe tine, hainele acestui brand sunt fix ce ai nevoie pentru a-ți spune povestea de succes. Tricouri, pantaloni, pulovere; jachete tricotate, cămăși, costume; sacouri, paltoane și geci, precum și haine de ocazie sunt doar câteva dintre articolele vestimentare de la Bugatti pe care le găsești pe ABOUT YOU. Într-o varietate de modele și mărimi, astfel încât fiecare dintre voi să își găsească articolele vestimentare potrivite, hainele de la Bugatti reprezintă un stil de viață: european și cosmopolit. Profită de ofertele din magazinul tău online de fashion și creează-ți outfituri care să te ajute să te simți încrezător în forțele proprii și să faci o impresie bună la fiecare apariție în public.

O poveste de succes începe cu un outfit de invidiat, de la Bugatti online

Povestea brandului Bugatti este una extrem de interesantă și pornește de la o carte de telefon. În 1978, Klaus Jürgen Möller, pe atunci director de marketing la compania Brinkmann, a deschis o carte de telefon din Milano și a ales numele „bugatti“ pentru noua linie de modă a firmei. Odată ce numele a fost înregistrat, a început producția articolelor vestimentare și, astfel, primele cinci modele au ieșit pe piață. Succesul a fost atins în 1981, când a fost creată o line de paltoane matlasate marca Bugatti. Zeci de ani mai târziu, brandul Bugatti se numără printre preferatele oamenilor de succes.

Fiecare dintre noi își poate scrie propria poveste, nu deschizând o carte de telefon, ci intrând pe site-ul ABOUT YOU pentru a-și alege hainele Bugatti online, acele articole vestimentare care să-i descrie cel mai bine personalitatea și intențiile. Un costum Bugatti și o pereche de pantofi eleganți sunt articolele vestimentare care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta. Impresionează-i pe ceilalți cu fiecare apariție și convinge-i, prin atitudine și vestimentație, de succesul tău!