Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
 Brand header
Toate produsele de la ANTONY MORATO60

ANTONY MORATO - Îmbrăcăminte cosmopolită pentru bărbați moderni

Antony Morato nu a căutat bărbatul perfect ca model pentru hainele sale, dar s-a inspirat din stilul de viață al bărbaților de pe întreg mapamondul. A transpus aceste caracteristici în articole vestimentare adaptate vremurilor pentru a-i da bărbatului, din orice colț al lumii, sentimentul că acestea sunt cele mai bune mijloace de a-și exprima unicitatea. Piesele de îmbrăcăminte Antony Morato sunt pentru bărbații dinamici, contemporani. Ca tine.

Stilul Antony Morato, un alt fel de casual

Când ești într-o criză de identitate, poți ieși ușor dacă alegi stilul vestimentar Antony Morato. Hainele sunt rezultatul îmbinării mai multor stiluri din marile orașe ale lumii, de aici și caracterul cosmopolit al colecției. La ABOUT YOU ai tricouri bărbați Antony Morato cu personalitate. Cu imprimeu sau tip polo, gama de tricouri din bumbac 100% va fi pe gustul tău.

Jeanșii Antony Morato sunt o atracție și atunci când cauți pantaloni scurți bărbați. O pereche de jeanși scurți Antony Morato, cu aspect prespălat și cusături de culori contrastante, merge de minune cu tricourile de care vorbeam mai înainte. Asocierea celor două este firească. Cam așa se întâmplă cu orice articol de îmbrăcăminte casual bărbați Antony Morato.

Eleganța unui adidas Antony Morato

Cu o pereche de sneakers Antony Morato poți fi oricând smart casual. Încălțămintea brandului italian poate fi asortată și la pantaloni scurți bărbați, și la pantaloni de ocazie bărbați. Pe ABOUT YOU poți încerca chiar și modele de pantaloni cargo bărbați, cu buzunare pe picior.

Din piele naturală sau imitație de piele, o pereche de sneakerși Antony Morato va însoți bine orice ținută casual ai alege. Talpa flexibilă și călcâiul întărit aduc un plus de confort în timpul mersului. Sau în timpul alergării.

Inspiră-te din colecția Antony Morato și alege ce te definește

La ABOUT YOU te încurajăm să combini elemente vestimentare care îți trezesc emoții. Definește-ți stilul cu hainele care te inspiră și noi îți livrăm totul gratuit, indiferent de comandă. În plus, ai retur gratuit când ceva nu ți se potrivește.