Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la ALPHA INDUSTRIES83

Alpha Industries: Haine online

Marca și-a început activitatea la sfârșitul anilor ‘50 ai secolului trecut. În anul 1957 Samuel Gelber, și partenerul său de afaceri, au fondat o companie, care producea îmbrăcăminte exclusiv pentru armata americană. Doi ani mai târziu Gelber înființiază firma Alpha Industries din dorința de a extinde producția și de a o direcționa, inclusiv către civili. Această hotărâre s-a dovedit a fi foarte inspirată. Calitatea excelentă și designul intrigant i-au asigurat brandului un loc pe harta modei. Punctul forte al mărcii este capacitatea de a combina funcționalitatea cu designul care cucerește inimile iubitorilor de streetwear, dar și de trenduri neconvenționale. Hainele în stil military se bucură de un mare succes de mai multe sezoane încoace. Inspirațiile militare au cucerit atât lumea streetwear-ului, cât și stilul vestimentar mai elegant.

Haine moderne: geacă Alpha Industries online

Cel mai renumit produs marca Alpha Industries este geaca MA-1. La început a fost proiectată special pentru Forțele Aeriene ale Statelor Unite, însă foarte repede a devenit un model iconic, pe care toată lumea și-a dorit să-l poarte. Jacheta scurtă de la Alpha Industries arată de parcă ar fi umflată cu pompa. Este prevăzută cu manșete la mâneci, guler întărit și fermoar simplu. Elementul caracteristic al modelului este buzunarul plasat de-a lungul mânecii. Geaca MA-1 este decorată cu embleme militare, steagul Statelor Unite și patch-uri cu logo-ul NASA. Primul model de geacă a fost de culoare verde, dar în prezent putem întâlni și alte nuanțe mai închise, precum bleumarin sau negru. De asemenea, merită să încerci și Alpha Industries parka pentru zilele reci de iarnă!

Tricourile Alpha Industries

Te regăsești în stilul cool și electrizant în care culorile și hainele de pe tine parcă vorbesc și transmit un mesaj al stării tale de spirit? Tricourile Alpha Industries, topurile Alpha Industries și hanoracele Alpha Industries vor spune povești despre personalitatea ta ori de câte ori vei alege să le porți!