Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la ADIDAS ORIGINALS1.604

Adidas Originals: modă sport pentru stradă

Doar adidas Originals este la fel de original ca și tine. Pornind de la o mică afacere de familie, marca cu trei dungi s-a dezvoltat rapid într-un brand la modă pe plan global pentru stilul sport și stilul de stradă. Dacă ești în căutarea unui stil confortabil, dar cool pentru viața de zi cu zi, nu poți evita highlight-urile urbane de la adidas Originals.

Trei dungi fac istorie

Ceea ce astăzi împodobește picioarele sub forma unor adidași confortabili a început în urmă cu peste 95 de ani cu producția unor pantofi sport simpli. În Herzogenaurach, frații Dassler au creat primii lor pantofi sport în spălătoria de acasă. Câștigătorii olimpici Lina Radke (Amsterdam, 1928) și Jesse Owens (Berlin, 1936) au câștigat medaliile de aur în pantofi confecționați de cei doi frați, dovedind încă de la început talentul fraților în crearea de pantofi sport de înaltă calitate. O ceartă și separarea profesională ulterioară a celor doi frați au reprezentat startul unei revoluții în moda sport, fiecare dintre ei înființându-și propria companie în anii 1940. Așa a luat naștere Puma și Adidas.

De la Adi Dassler la adidas

Pentru denumirea mărcii sale, Adi Dassler a luat părți din numele și prenumele său și le-a pus împreună formând numele adidas - un nume pe care întreaga lume avea să-l cunoască în curând. În câțiva ani, mica fabrică de încălțăminte se transformă într-unul dintre cei mai mari producători de articole sportive din lume. Aproximativ 57.000 de angajați au proiectat, cercetat și dezvoltat de atunci încălțăminte sport și accesorii pentru diverse sporturi și generează vânzări anuale de aproximativ 22 miliarde de euro.

Trei dungi simple au devenit rapid una dintre cele mai distinctive mărci comerciale din lume. Frunza cu trei ramuri, cunoscută și sub numele de "Trefoil", este, de asemenea, un simbol foarte cunoscut și este menită să simbolizeze spiritul olimpic și legătura dintre cele trei plăci continentale. Cu toate acestea, numele adidas a încetat de mult să mai reprezinte doar îmbrăcăminte sport. Scopul: să aducă viitorul sportului în stradă. De ani de zile, brandul a organizat campanii de street style, reinventându-se și rămânând totuși fidel lui însuși și filozofiei sale.

Nu doar sportivii devin rapid fani ai brandului de sport și lifestyle. Justin Bieber, Rita Ora și Pharrell Williams nu-și pot ține mâinile departe de cele trei dungi și colaborează cu plăcere cu acest brand. Însă dintre toate numele celebre care au colaborat cu adidas, unul singur apare deosebit de frecvent: Kanye West.

Sdidas, Sneaker și Kanye West

Pantofii de la adidas Originals s-au bucurat întotdeauna de o reputație deosebită în domeniul sport și lifestyle. Inovațiile tehnologice, confortul optim și, bineînțeles, designul de primă clasă au făcut ca marca să aibă un număr tot mai mare de fani. Colaborarea cu artistul muzical Kanye West pune coroana pe această ascensiune regală. La un an și trei luni de la anunțarea colaborării, Yeezy Season 1 a văzut lumina zilei. Vedeta NBA Nick Young nu a vrut să-și mai dea jos perechea de Yeezys și îi poartă chiar și în timpul unui meci oficial din NBA - Yeezus Christ! Pentru o performanță îmbunătățită la următorul meci, pantofii adidas Performance, de exemplu Ultra Boost, sunt probabil cea mai bună alegere. Practic, adidas Originals se distinge prin stilul de stradă, în timp ce adidas Performance acoperă sectorul de îmbrăcăminte sport orientată spre performanță.

adidas Originals: 3 dungi, 1 scop

Stilul sport pentru viața de zi cu zi - această combinație este întruchipată de adidas Originals cu mare succes. Ceea ce funcționează pentru un atlet clar va funcționa și pentru maratonul stresant din viața de zi cu zi. Funcționalitatea, calitatea și aspectul celor mai noi articole de îmbrăcăminte sport te ajută să ai o ținută frumoasă în jungla urbană, în condiții optime de confort. Treningurile Firebird se potrivesc perfect pentru acest lucru.

Atemporalitate persistentă cu adidas Originals

The Originals au realizat ceea ce își dorește orice designer: au devenit un accesoriu fashion atemporal. Sportivi și trendsetteri, precum David Beckham, mărturisesc că au intrat în febra mărcii, Katy Perry promovează brandul la modă, colegi muzicieni precum Madonna sau Run DMC chiar cântă despre ele și ridică monumente artistice în cinstea reputației adidas. Câștigătorul de Grand Slam Stan Smith este imortalizat purtând perechea clasică de pantofi adidas cu același nume Stan Smith dar și cu chipul său. Veșnicii adidas Originals sneaker, cum ar fi adidas Superstar, Samba și adidas Continental 80, sunt asortați cu jachetele și hanoracele cu glugă. NMD, Deerupt, ZX 750, Campus și Prohere sună ca niște coduri militare secrete, însă cunoscătorii își vor da seama imediat că este vorba despre modelele de pantofi mai deosebite de la adidas. Cei mai practici șlapi din lume Adilette sunt un articol indispensabil când vine vorba de saune și piscine încă de la lansarea din 1972, acum pot fi purtați fără probleme chiar și pe străzile marilor orașe. Cu modelele adidas Originals, devii parte din această poveste de succes fără sfârșit.

Adidas Originals la ABOUT YOU

Fă parte din povestea de succes adidas Originals și beneficiază de expediere și retururi gratuite, politică de returnare în 100 de zile și achiziție convenabilă pe factura la ABOUT YOU. Comandă, probează și plătește doar pentru ceea ce îți place - nu poate fi mai ușor. Răsfoiește acum secțiunea online adidas Originals pe ABOUT YOU și transformă pantofii adidas în originalul tău.