Logo ADIDAS ORIGINALS
Logo ADIDAS PERFORMANCE
Logo adidas Golf

adidas – Cele mai faimoase trei dungi

Lumea contemporană abundă de culori și logouri. Orașele mari sunt invadate de branduri și reclame strălucitoare, însă adidas reușește totuși să iasă în evidență în fața publicului. Interesant este faptul că cele trei dungi pe care le vezi la acești pantofi sport au fost create din motive de funcționalitate și confort și nu neapărat pentru a face istorie, ca logoul unui brand legendar. Brandul cu trei dungi era inițial brandul cu două dungi, acestea fiind menite să ofere structură pantofului sport și să îi asigure un design compact.

Un brand pentru toate vârstele

Creat de Adolf „Adi” Dassler in 1924, alături de fratele său mai mare, Rudolf, în cadrul companiei Gebrüder Dassler Schuhfabrik (Fabrica de pantofi a fraților Dassler) din Herzogenaurach, brandul a reușit să dăinuiască în timp și să devină clasic. Această colecția este în prezent superstarul absolut al încălțămintei sport. Ușor de asortat cu aproape orice ținută, brandul creează încălțăminte sport, articole vestimentare și accesorii pentru toate categoriile de vârstă, adresându-se bărbaților, femeilor și copiilor. O simplă privire asupra colecțiilor adidas online dezvăluie fascinanta caracteristică a acestei mărci de a se potrivi oricărui stil și oricărei siluete. O alegere mereu la îndemână, articolele din această colecție sunt baza multor garderobe și deseori răspunsul la întrebarea: cu ce mă îmbrac azi? Ei bine, cu produse de la adidas România.

adidas – o declarație de stil

Încălțămintea și îmbrăcămintea acestei mărci s-au reinventat și perfecționat de-a lungul anilor. Colecția de accesorii, echipamente și rucsacuri adaugă un plus practic brandului și pune la dispoziție articole pe care te poți baza. Această gamă clasică nu mai este de mult timp rezervată doar sportivilor și superstarurilor. A devenit o declarație de stil a străzilor și un reper în modă. Calitatea materialelor, durabilitatea țesăturii, atenția la detalii și confortul extraordinar asigurat celor care aleg să poarte adidas au transformat acest brand într-o adevărată uniformă a străzii personalizată cu accente unice de către fiecare client. Fie că alegi să porți acest brand din cap până în picioare sau să aduci un plus unei ținute elegante cu acești pantofi sport, vei fi cucerit de naturalețea cu care adidas completează orice look contemporan.