KENDALL for ABOUT YOU - 4 decembrie, 19:005

Numai:00Ore00Minute00Secunde

PUMA RS X

Din păcate nu am găsit nimic ...

Reinventează libertatea de mișcare cu noii PUMA RS X

În 1980, adidașii originali RS aveau la bază cea mai nouă și revoluționară tehnologie de la PUMA. În prezent, modelul a fost reinventat și îmbunătățit și a apărut PUMA RS X, modelul inspirat de sport, dar creat pentru moda de zi cu zi. Modelele noi PUMA sunt mult mai confortabile, materialele sunt de cea mai bună calitate și au o fiabilitate crescută față de modelele anterioare. Pot fi purtați în orice situație informală și combinați cu o mulțime de ținute, de la cele casual până la ținute de sport. Tot ce trebuie să faci e să alegi modelul preferat!

Alege modelele originale RS X la cele mai bune prețuri!

Iubitorii pieselor clasice PUMA recunosc în liniile modelului RS X designul original, care a făcut senzația atunci când a apărut, iar variantele moderne îmbunătățite sunt la fel de îndrăgite. Pe ABOUT YOU, magazinul tău online de fashion preferat, găsești cele mai noi modele de adidași, de cea mai bună calitate, la prețuri pentru toate bugetele. Iar dacă vrei să faci o super achiziție, ai venit la locul potrivit!

Descoperă cele mai noi modele de adidași originali!

ABOUT YOU, magazinul online de fashion unde găsești toate lucrurile de care ai nevoie, te așteaptă cu o gamă variată de îmbrăcăminte și încălțăminte sport, din care să alegi toate lucrurile de care ai nevoie. Adaugă în coșul tău de cumpărături pantofii sport preferați și ținutele asortate și lasă restul în grija noastră! Produsele vor ajunge rapid la tine, iar livrarea și returul, în cazul în care ai ales mărimea greșită sau ceva nu se potrivește, sunt gratuite!

Descoperă alte articole PUMA:

MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier
România
*Apel gratuit în toate rețelele. În cazul apelurilor internaționale pot fi percepute tarife suplimentare.**Toate prețurile includ TVA.5) Nu se aplică condiții speciale. https://www.aboutyou.ro/conditii-promotie
© 2021 ABOUT YOU SE & Co. KG