Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș

Nike Air Max 200

Sneakers Nike Air Max 200, perfecți pentru alergare, ușor de purtat oriunde

Recunoști imediat modelele Nike Air Max după inserția de gaz presurizat vizibilă din lateral, care are rolul de a oferi un plus de susținere. Inserția îmbracă toată zona călcâiului și absoarbe șocurile, ceea ce face din Air Max 200 perechea de pantofi sport ideală pentru alergare. Datorită tehnicii inovatoare de realizare și a designului, pot fi purtați nu doar pentru a face sport, ci și ca piesă de bază pentru a obține un outfit relaxat, pe care îl poți purta într-un context lejer, unde ținuta elegantă nu este obligatorie.

Air Max 200 black, clasicii mereu în trend

Dacă ești în căutarea unor perechi de încălțăminte sport care pot fi integrate natural în ținute casual, alege de pe ABOUT YOU Nike Air Max 200 bărbați sau Nike Air Max 200 damă, originali, de cea mai bună calitate, care pot fi combinați într-o mulțime de outfituri. În magazinul tău online de fashion posibilitățile sunt nenumărate! Tot ce trebuie să faci este să alegi și să adaugi în coșul tău de cumpărături perechile preferate!

Adidași cool la cele mai bune prețuri

Pe ABOUT YOU, avem tot timpul oferte speciale și promoții, așa că e simplu să găsești toate lucrurile de care ai nevoie la cele mai bune prețuri, pentru orice buget. Gândește-te la preferințele tale vestimentare, inspiră-te din modelele de pe site și creează combinații vestimentare în care te simți bine și îți exprimă personalitatea. Comandă tot ceea ce vrei cu doar câteva clickuri, iar de restul ne ocupăm noi!

Pe ABOUT YOU găsești o varietate largă de articole NIKE:

false