Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș

Converse All Star

Comozi și inovatori - Converse All Star

Chuck Taylor este numele unui jucător american de baschet, care în 1919 era starul echipei Converse All Star, denumită după compania de încălțăminte sport care încerca să-și facă un nume în industrie, Chuck Taylor All Star a apărut ca o colaborare între jucător și producător, iar restul e istorie. Converse All Star a luat naștere din dorința fostului sportiv de a oferi tuturor pasionaților de baschet o pereche de încălțăminte creată special pentru mobilitate și lejeritate în mișcări. În prezent, Converse Chuck Taylor All Stars sunt printre cei mai bine vânduți pantofi sport din lume.

Converse All Star înalți, perechea care te scoate din încurcătură

Timp de peste 50 de ani, jucătorii de baschet din întreaga lume au purtat legendarii Chuck Taylor All Star, care au fost și încălțămintea oficială a Jocurilor Olimpice timp de zeci de ani. Începând cu anii '80, celebrii adidași și-au recăpătat popularitatea, iar de atunci sunt purtați de iubitorii stilului sport din întreaga lume. Clasica pereche de Converse alb damă este prezentă în garderobele adeptelor unui stil mai lejer, relaxat, iar perechile de Converse All Star înalți capătă din ce în ce mai mult teren în topul preferințelor.

Cea mai variată gamă de teniși Converse originali

Pe ABOUT YOU, magazinul tău online de fashion preferat, te așteptăm cu o gamă variată de Converse All Star pentru toate gusturile, cu modele, stiluri și culori diferite, din care să-ți alegi perechile preferate. Combină-i în toate ținutele tale favorite, inspiră-te, experimentează și creează combinații unice, pe gustul tău. Dacă ești în căutarea de Converse All Star originali, ești exact unde trebuie! Comandă și ne ocupăm noi de restul!

Descoperă online pe ABOUT YOU mai multe articole de la marca Converse:

false