Ghid de sutien pentru

Sâni mici

  Descoperă mai mult

  Companionul perfect

  Dacă ai un bust mic, ai multe opțiuni. Sutienele fără sârmă sau fără bretele pot fi purtate de tine fără să te gândești de două ori. De la sexy până la jucăuș, ești liberă să alegi ce vrei! La cumpărarea sutienului trebuie să fim atente să nu ne deranjeze nimic și să aibă o susținere bună. Dacă te confrunzi cu vreo problemă, este foarte posibil să fii ales mărimea greșită.

  Arma secretă

  nu este doar clasicul sutien cu push up. Chiar și sutienul Balconette poate să îți mărească decolteul în mod miraculos. Te-am convins deja? Chiar și cu un sutien normal, decolteul tău arăta bine. Ține minte: Dacă sânul iasă din cupă, înseamnă că ai ales mărimea greșită.

  Fitting Time!

  Probarea sutienului te asigură că dimensiunile tale nu s-au schimbat. Pentru a determina mărimea perfectă a sutienului tău, ai nevoie doar de o bandă de măsurat. Cu aceasta măsori partea inferioară și cea superioară a pieptului. Apoi, pui banda direct sub sân și în jurul corpului. Pentru partea superioară a sânilor, pui banda peste mamelon și măsori în jurul pieptului. Fii atentă, ca banda să fie la aceeași înălțime în față și în spate.