THE NUMBER THAT CHANGED EVERYTHING

THE NUMBER THAT CHANGED EVERYTHING Levi's
Levi's644

Blugii Levi’s® 501® au schimbat totul. Creați acum 149 de ani, croiul legendar s-a transformat din uniformă utilitară într-un adevărat fashion statement. Sărbătorim această moștenire a denimului, iar în acest sezon am colaborat cu cinci noi vizionari, care înțeleg perfect spiritul blugului 501®, aducând omagiu modelului original.

THE NUMBER THAT CHANGED EVERYTHING Levi's

Levi's® 501® - purtați de Hailey Bieber

Hailey Bieber nu are nevoie de prezentare. Model, antreprenoare și vedetă YouTube a apărut pe numeroase coperte ale revistelor, a coordonat varii campanii importante și este una din cele mai căutate persoane pe google. După ce primăvara trecută a lansat canalul de mare succes pe YouTube, Hailey a avut mega succes și cu seria „Who’s in My Bathroom?”, având ca invitați doar staruri cunoscute. „Aveam impresia că lumea nu mă cunoaște cu adevărat, de acolo mi-a venit inspirația de a începe propriul meu canal de YouTube”, a explicat ea. „Am simțit că pot arăta oamenilor cine sunt eu cu adevărat ca persoană, în loc să-și creeze ei o impresie greșită crezând că mă cunosc.”

THE NUMBER THAT CHANGED EVERYTHING Levi's
THE NUMBER THAT CHANGED EVERYTHING Levi's
MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier
*Cel mai mic preț total din ultimele 30 de zile înainte de reducerea de preț.**Apel gratuit din toate rețelele. Apelurile din străinătate pot fi taxate.***Toate prețurile includ TVA.