Sari la conținutul principal

Tot ce trebuie să știi
Găsește mărimea potrivită de blugi cu ghidul și sfaturile noastre

Tot ce trebuie să știi Găsește mărimea potrivită de blugi cu ghidul și sfaturile noastre
Găsește mărimea potrivită de blugi cu ghidul și sfaturile noastre975

Găsește mărimea potrivită pentru tine

Cauți perechea perfectă de blugi? Ușor de zis, greu de făcut - până acum! Știai că brandurile oferă diverse sisteme de măsurare? Unele folosesc sistemul internațional (XS, S, M, L, etc.), altele folosesc modelul european (EU 40, etc.), în timp ce alte branduri folosesc dimensiunile americane exprimate în inchi, care se bazează pe raportul dintre talie și lungime. Citește până la sfârșit pentru a afla care este cea mai bună modalitate de a-ți găsi mărimea potrivită.

Cum să-ți iei măsurile

Uite cum trebuie procedat pentru a determina mărimea blugilor:

Circumferința taliei: măsoară-ți talia. Stai într-o poziție relaxată și măsoară direct pe piele.

Circumferința șoldurilor: măsoară în jurul celei mai voluminoase părți a șoldurilor. Nu trage prea tare de centimetrul de croitorie pentru că blugii ar putea ajunge să fie prea strâmți.

Lungimea părții interioare a pantalonului: stai într-o poziție relaxată, în picioarele goale direct pe podea. Lasă o distanță de aproximativ 10 cm între picioare. Măsoară lungimea interioară a piciorului până la gleznă. Sfat: pentru a obține o dimensiune cât mai precisă, o altă persoană ar trebui să îți ia măsurile.

Transformă cm în inchi

Pentru sistemul de dimensiuni exprimate în inchi, trebuie doar să transformi rezultatele obținute prin măsurarea taliei și a lungimii. Se aplică următoarea formulă: 1 inch reprezintă 2,54 cm. Împarte valorile obținute la 2,54 cm. De exemplu, o talie de 73 cm reprezintă 29 inchi, dacă aproximăm prin adaos, în timp ce o taliei de 82 cm reprezintă 32 de centimetri, dacă aproximăm prin lipsă. Mărimea ideală a blugilor tăi este, prin urmare, W29/L32. Acest tabel îți poate servi drept ghid pentru a-ți determina mărimea. Tabelul de mărimi al brandului care te interesează îți poate oferi indicații mai precise, deoarece mărimile și măsurile variază în funcție de marcă.

Tot ce trebuie să știi Găsește mărimea potrivită de blugi cu ghidul și sfaturile noastre

Blugii lejeri ți se potrivesc perfect

Blugii tăi favoriți nu-ți mai vin bine? Cu aceste trucuri simple și la îndemână, îți poți recrea modelul care îți vine ca turnat și îți ia mai puțin de 15 secunde. Urmărește acest clip video pentru a vedea cum se procedează.

Confecționează pantaloni scurți din denim folosind blugii pe care îi ai

Te-ai săturat de blugii tăi vechi, dar nu ești încă gata să renunți la ei? E simplu: transformă-i în pantaloni scurți din denim! Urmărește acest clip video pentru a afla cum să procedezi.

Cupoane exclusive în aplicație, pentru tine!
Obține cuponul de -15% pt. clienți noi în app & alte oferte personalizate.