Ghid de sutien pentru

Decolteuri generoase

  Descoperă mai mult

  Important de știut

  Nu este deloc ușor - dar foarte important - să îți găsești sutienul potrivit. Un decolteu generos are nevoie de un lucru important: susținere. Îți arătăm acum, ce sutiene te pot ajuta să îți păstrezi sânii la locul lor. P.S. Știai deja? Pentru a determina mărimea perfectă a sutienului tău, ai nevoie doar de o bandă de măsurat. Cu aceasta măsori partea inferioară și cea superioară a pieptului. Pentru asta, pui banda direct sub sân și în jurul pieptului. Pentru partea superioară a sânilor, pui banda peste mamelon și măsori în jurul pieptului. Fii atentă, ca banda să fie la aceeași înălțime în față și în spate.

  Bine dotat

  Pe acest clasic îl cunosc în mod special femeile cu un bust generos și tot ele îl și apreciază cel mai mult: sutienul cu sârmă. El susține bustul și se potrivește perfect sub rochie dar și sub tricou. Chiar dacă decolteul tău umple cupa, poți să stai liniștită pentru că nimic nu o să alunece sau o să iasă afară. Bretelele groase oferă o suport mai bun și reduc greutatea de pe gât și umeri. Ține minte: Banda sutienului de sub sâni nu trebuie să fie prea lejeră, dar nici nu trebuie să te strângă.

  Mai puțin este uneori mai mult

  Vrei să dai impresia că decolteul tău este mai mic? Atunci trebuie să încerci sutienul Minimizer. Datorită formei sale sânul o să fie întins pe o suprafață mai mare și astfel o să pară mai mic. În același timp, datorită bretelelor late primești și susținerea de care ai nevoie.