Nike

Back to Fitness with Stefanie Giesinger

  Descoperă mai mult

  Dai totul. Pentru tine. Pentru alți. Ieși din zona ta de confort și te expui. Mereu o iei de la început. De ce? Pentru că se simte foarte bine să lupți pentru ceva important, și sp te depășești pe tine însuți. Dar pentru a căștiga, trebuie să luptăm împreună.

  Fiecare schimbare începe cu primul pas. Nu este vorba despre victorie, ci despre schimbarea din tine. Tu ești schimbarea pe care o inițiezi. Fii peste așteptările tale, pentru ca și alții să fie. Lumea nu are nevoie de câștigători, are nevoie de oameni care schimbă ceva. Are nevoie de eroi ca tine.

  Stefanie Giesinger x Nike

  Stefanie Giesinger vede întotdeauna provocările drept oportunități. Pentru ea, sportul este o oportunitate de a stabili întotdeauna noi obiective și de a crește cu propriile provocări. Împreună cu Nike, Stefanie vrea să inspire oamenii să se motiveze și să devină mai activi.

  Nike Air Zoom SuperRep

  Fiecare dintre noi a început undeva și fiecăruia dintre noi îi place să fie confortabil. Dar nu vei știi niciodată de ce ești în stare până nu încercați! Nike Air Zoom Superrep este realizat tocmai pentru aceste momente.